ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 28 Μαΐου 2019

To «καρφί» Παπαχρήστου που εξόργισε την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Εκνευρισμό και όχι μόνο, προκάλεσε στη Χαριλάου Τρικούπη η σκληρή κριτική του Γιώργου Παπαχρήστου μέσα από τη στήλη του στα “ΝΕΑ” για το ποσοστό του ΚΙΝΑΛ στις ευρωεκλογές.
Ο δημοσιογράφος, όχι μόνο δεν συμμερίστηκε – και ορθώς, τη χαρά των στελεχών του κόμματος που κατέλαβε την τρίτη θέση, (δεδομένου ότι πήρε μικρότερο ποσοστό από το 2014), αλλά..
επιπλέον επισήμανε ότι αν συνεχίσουν έτσι θα το κλείσουν το “μαγαζί”.
 Αυτό όμως που εξόργισε την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ και άρχισαν τα “γαλλικά” και τα τηλέφωνα ήταν η “καρφάρα” του δημοσιογράφου ότι “ο Βενιζέλος το 2014 μόνος του έφερε καλύτερο αποτέλεσμα”!
Μεταξύ άλλων ο Γ. Παπαχρήστος έγραψε:
 “Όσοι πανηγυρισμοί και να υπάρξουν, που το ΚΙΝΑΛ είναι τρίτο κόμμα, και δεν είναι τρίτη η Χρυσή Αυγή, τίποτε δεν μπορεί να αποκοιμίσει τους πολίτες και να τους κρύψει την πραγματικότητα. Ποια ειναι αυτή; Οτι το ΚΙΝΑΛ οδεύει αργά αλλά σταθερά προς το τέλος του, και θα πρέπει να αγωνιστεί σκληρά για να το αποφύγει στις εκλογές της 30ης Ιουνίου οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σε κλίμα ακραίας πόλωσης”. Για να συμπληρώσει ο δημοσιογράφος, “8% αν θυμούνται καλά στη Χαριλάου Τρικούπη πήρε μόνος του ως επικεφαλής ενός καθημαγμένου από την κρίση ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος το 2014, με απέναντι του έναν ΣΥΡΙΖΑ που σάρωνε ό,τι υπήρχε μπροστά του και το μισό ΠΑΣΟΚ, και τον Γ. Παπανδρέου να τον πολεμούν αλύπητα”.
 Το τελευταίο πόνεσε περισσότερο από όλα!
- από το enimerosi24