ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Δ. Πλουμπίδης: Επιστρέφω στην φροντίδα των ασθενών μου

...δίνοντας παράλληλα τις δυνάμεις μου στον αγώνα ώστε να ανατραπεί η πρώτη νίκη της νεοφιλελεύθερης παράταξης στις Ευρωεκλογές

Με ένα σημείωμά του στα σόσιαλ μίντια ευχαρίστησε ο Δημήτρης Πλουμπίδης όσες και όυς τον τίμησαν με την ψήφο τους στις Ευρωεκλογές. Αναλυτικά ο Δ. Πλουμπίδης αναφέρει:..
«Θέλω να ευχαριστήσω όσες και όσους με τίμησαν με την ψήφο τους στις ευρωεκλογές , έχω λάβει ως τώρα περί τις 48000 σταυρούς και η καταμέτρηση συνεχίζεται . Είναι ακόμα ζωντανός ένας αγώνας που κινητοποίησε χιλιάδες από εμάς σε όλη την Ελλάδα και αυτή η συνεργασία ανθρώπων γύρω από ένα κοινό σκοπό με τα καλά της και τις δυσκολίες της είναι μια εξαιρετική στιγμή στις ζωές μας.
Τώρα έχουμε μπροστά μας τον δεύτερο γύρο των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών κι΄ αμέσως μετά τις εθνικές εκλογές όπου καλούμαστε να κινητοποιήσουμε τις δυνάμεις μας για να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το ΣΥΡΙΖΑ / Προοδευτική Συμμαχία, με πολλαπλά θετικό κοινωνικό έργο στο ενεργητικό του.
Τα θετικά επισκιάζονται όμως από το γεγονός ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ εισπράττει την οργή των μεσαίων τάξεων και των ελεύθερων επαγγελματικών για την βαριά φορολογία, την οργή από τα μνημονιακά μέτρα, όχι μόνο το δικό του μερίδιο από το τρίτο μνημόνιο αλλά μάλλον για το σύνολο, ενώ οι ευθύνες της Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ φαίνονται εξαϋλωμένες και ετοιμάζονται να καρπωθούν την ανόρθωση της οικονομίας και της αξιοπιστίας της Ελλάδας που είναι έργο της δικής μας διακυβέρνησης. Ο πολιτικός χρόνος είναι ελάχιστος για να υπερασπίσουμε όσα σημαντικά έγιναν, να δώσουμε εξηγήσεις για όσα δεν έγιναν, για όσα αποκλίνουν από ένα αριστερό όραμα , για την φθορά της εξουσίας.
Σε ό, τι με αφορά επιστρέφω στην φροντίδα των ασθενών μου και των υποχρεώσεων μου στην Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία, δίνοντας παράλληλα τις δυνάμεις μου στον αγώνα ώστε να ανατραπεί η πρώτη νίκη της νεοφιλελεύθερης παράταξης στις Ευρωεκλογές, νίκη που δεν έχει τίποτε το καλό να προαναγγείλει για το μέλλον των περισσότερων από εμάς.
Δημήτρης Πλουμπίδης»