ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Διεθνής διάκριση για τον ραδιοφωνικό παραγωγό Δημήτρη Αυγέρο

Ο Δημήτρης Αυγέρος είναι δημοσιογράφος που όμως επέλεξε μετά το 2004 να αφήσει την καριέρα του στην τηλεόραση και να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.
Η μουσική ήταν ανέκαθεν η λατρεία του και κατάφερε να χτίσει το δικό του (μαζί με τους συνεργάτες του) ραδιοφωνικό σταθμό στη Χαλκίδα, όπου ζει πλέον μόνιμα.
Κάπως έτσι γεννήθηκε ο Home 89,1 «Το σπίτι της μουσικής»..

Ένα ραδιόφωνο που ξεχώρισε από την πρώτη μέρα εκπομπής για την καλή μουσική, τη ζωντάνια και το κέφι που εκπέμπουν οι παραγωγοί του.
Γιατί ο Home 89,1 είναι ένα ραδιόφωνο ζωντανό, κόντρα στο πνεύμα της εποχής που θέλει άψυχα Playlists με 200 κομμάτια που σε πιάνει ναυτία να ακούς και να ξανακούς.
Το καλοκαίρι του 2019 οι προσπάθειες του Δημήτρη Αυγέρου τόσο ως παραγωγού όσο και ως συνιδρυτή του σταθμού, πήραν την καλύτερη δυνατή διάκριση μέσα από το διεθνούς κύρους περιοδικού «Monocle»και την ειδική έκδοση, The Escapist 2019 που κάνει για τους καλοκαιρινούς προορισμούς.
- διαβάστε περισσότερα στο viewtag (ΕΔΩ)