ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Τα αθλητικά αλλιώς

Νέο design και καινούρια φιλοσοφία για το Contra.gr

Μετά από 18 χρόνια απόλυτα επιτυχημένης πορείας, το ιστορικό αθλητικό site Contra.gr, του ομίλου της 24MEDIA, προχώρησε σε redesign αποκτώντας νέα εικόνα, νέο λογότυπο αλλά και μια εντελώς καινούρια φιλοσοφία και στρατηγική περιεχομένου. Με αυτή την κίνηση κορυφώνεται η αλλαγή ταυτότητας και κατεύθυνσης που έχει ήδη ξεκινήσει, με σκοπό.. να προσφέρει στο ελληνικό κοινό τη δυνατότητα να διαβάσει τα αθλητικά αλλιώς.
Οι αναγνώστες του Contra.gr θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν premium πρωτογενές περιεχόμενο, ανάλυση της επικαιρότητας μέσω θεμάτων, συνεντεύξεις και ιστορίες από τους πρωταγωνιστές των σπορ, καθώς και καινούργιες στήλες.
Στο επίκεντρο του νέου Contra.gr είναι κάθε σύγχρονος άνδρας που αγαπάει τα αθλητικά, έχει διεθνείς αναφορές και αθλητική κουλτούρα. Θέματα όπως , το fitness, το fashion, το grooming, η ποπ κουλτούρα αλλά και τα πρωτοποριακά για την Ελλάδα podcasts έρχονται να προστεθούν στην πλούσια θεματολογία του νέου Contra.gr.
Το Contra.gr φιλοδοξεί να γίνει ένα καθαρό, σύγχρονο, αθλητικό site με ένα πιο lifestyle χαρακτήρα, με πιο καλογραμμένα κείμενα, έμφαση στην εικόνα και τα rich media. Ένα site ακόμα πιο θελκτικό για τον αναγνώστη και με ένα απολύτως premium κοινό και περιβάλλον για τους διαφημιζόμενους, μέσω των πιο εξελιγμένων τρόπων προώθησης και διαφήμισης και με πρωταγωνιστή το branded content και το native advertising.
Επισκεφθείτε το νέο Contra.gr και ανακαλύψτε τα αθλητικά αλλιώς.