ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Πρόσκληση σε άνεργους δημοσιογράφους για τις εκλογές στην ΕΣΗΕΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καλεί τους άνεργους δημοσιογράφους, που ενδιαφέρονται να βοηθήσουν την Εφορευτική Επιτροπή κατά τις επικείμενες αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των νέων διοικητικών οργάνων της ΕΣΗΕΑ, να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019 στο email: anergia@esiea.gr (υπόψιν κυρίας Βέρας Ζερβακάκη, Γραφείο Υποστήριξης Ανέργων και..
Υλοποίησης Προγραμμάτων). Δικαίωμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος έχουν όσοι συνάδελφοι είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο των ανέργων της Ενώσεως.
Η πρόσκληση ενδιαφέροντος αφορά σε πενήντα (50) άνεργους για τον πρώτο γύρο των αρχαιρεσιών (προτεινόμενες προς τη Γ.Σ. ημερομηνίες 12 & 13 Ιουνίου) και σε τριάντα (30) για τις επαναληπτικές αρχαιρεσίες, όπου προκύψουν (πιθανές ημερομηνίες 19 & 20 Ιουνίου).
Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του Δ.Σ.:
Για τον α’ γύρο των αρχαιρεσιών, είκοσι πέντε (25) άνεργοι θα συμμετάσχουν κατά την πρώτη ημέρα των αρχαιρεσιών (12 Ιουνίου) και είκοσι πέντε (25) άνεργοι θα συμμετάσχουν κατά τη δεύτερη ημέρα των αρχαιρεσιών (13 Ιουνίου), καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, από το άνοιγμα της κάλπης μέχρι το πέρας της διαδικασίας.
Το βράδυ της 13ης Ιουνίου και οι πενήντα (50) άνεργοι συνάδελφοι θα συνεργαστούν με την Εφορευτική Επιτροπή για την καταμέτρηση των ψήφων και την έκδοση των αποτελεσμάτων. Εφόσον χρειαστεί, η διαδικασία διαλογής και έκδοσης αποτελεσμάτων θα συνεχιστεί και την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019.
Η αμοιβή τους, όπως ορίστηκε από το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, ανέρχεται στο ποσό των 75 € ημερησίως ανά άτομο.
Κατά τις επαναληπτικές αρχαιρεσίες, οι τριάντα (30) άνεργοι συνάδελφοι, θα συμμετάσχουν με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις.
 Εάν ο αριθμός των ενδιαφερομένων υπερβεί τους ογδόντα (80) θα πραγματοποιηθεί κλήρωση με ευθύνη της Εφορευτικής Επιτροπής, παρουσία της Νομικής Υπηρεσίας της ΕΣΗΕΑ, τη Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019, στις 3 μ.μ., στα γραφεία της Ενώσεως (Ακαδημίας 20, 5ος όροφος).

Όσοι εκδηλώσουν ενδιαφέρον και επιθυμούν, μπορούν να είναι παρόντες στη διαδικασία της κλήρωσης.