ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

"Νέα ΕΣΗΕΑ": Δεν έχουμε κανένα κοινό με τους Συσπείρο-Ενωμένους

Από την παράταξη «Νέα ΕΣΗΕΑ» λάβαμε και δημοσιεύουμε:
"Αντιλαμβανόμαστε και κατανοούμε την αγωνία των πολυθεσιτών συνδικαλιστών να κρυφθούν για όσα ΔΕΝ πρόσφεραν στον κλάδο. Όποιος λέει την αλήθεια δεν είναι αμετροεπής ούτε ακροδεξιός. Η αλήθεια είναι στοιχείο της Δημοκρατίας σε περίπτωση που ξεχάσατε γιατί αυτοσκoπός σας είναι μόνο η καρέκλα..
Η ΝΕΑ ΕΣΗΕΑ δεν έχει καμία απολύτως επικοινωνία με κόμματα, δεν έχει καμία κομματική στήριξη και ούτε την επιδιώκει γιατί θεωρούμε ότι δεν πρέπει να έχουμε πολιτικά βαρίδια για να μπορούμε να υπερασπιζόμαστε τα δίκαια ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ. Αρά δεν έχουμε κανένα κοινό με τους Συσπείρο-Ενωμένους.
Είμαστε μια παράταξη όπου αποφασίζουν οι πολλοί και όχι οι λίγοι.
Οι κύριοι και κυρίες που δεν πρόσφεραν τίποτα στον κλάδο απλά παρακολουθούσαν την ανεργία να καλπάζει, να καταργούνται οι ΣΣΕ, έφεραν ΚΥΑ κοροϊδία, αναλώθηκαν σε φιέστες, ξεπούλησαν τον ΕΔΟΕΑΠ υποστηρίζοντας Νόμο που καταργεί το δικαίωμα του Οργανισμού στην ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ας κρατήσουν την ψυχραιμία τους.
  • Ας μας πούνε όμως με πόσα χρήματα παρέλαβαν τα ταμεία της ΕΣΗΕΑ και πόσα θα παραδώσουν στην επόμενη διοίκηση ;
  • Ας μας πούνε τι έκαναν για να μην μειωθούν αυτά τα χρήματα και τέλος ας μας πούνε πώς κατάφεραν να πετσοκόψουν τα δώρα που δίνουν στους ανέργους αλλά να δίνουν παχυλές υπερωρίες σε ημετέρους ;
Θα μπορούσαν αν είχαν ανοιχτό μυαλό να ακούσουν τους ανθρώπους που κατάφεραν να κρατήσουν ανοιχτό τον ΕΔΟΕΑΠ με μηδέν έσοδα, δείχνοντας ότι πράγματι κόπτονται για την ενότητα και δεν εξυπηρετούν κομματικά ή αλλότρια συμφέροντα. Φευ!
ΝΕΑ ΕΣΗΕΑ "