ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Τσιλιμίδης στα «Παραπολιτικά 90,1» και Δούσης στο Open

Από τη Δευτέρα 3/6 κάθε απόγευμα στις 5 ο Μάνος Τσιλιμίδης βάζει «κι άλλο πιάτο στο τραπέζι» των Παραπολιτικών στους 90,1.  Ο αγαπημένος ραδιοφωνικός παραγωγός κερνάει με το δικό του μοναδικό τρόπο πολιτισμό, ειδήσεις και επικοινωνία. Κάθε μέρα 5-7 το απόγευμα «ΒΑΛΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑΤΟ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ».
***
Οι «Εικόνες», μια από τις πιο..
αγαπημένες και πετυχημένες ταξιδιωτικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, επιστρέφουν, κάνοντας πρεμιέρα στο OPEN την Κυριακή 8 Ιουνίου στις 20.00. Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος Τάσος Δούσης ταξιδεύει σε πέντε ηπείρους και μοιράζεται εμπειρίες και «Εικόνες».
***
Με ευφυές χιούμορ, καυστικό σχόλιο, αγαπημένους καλλιτέχνες που επισκέπτονται το τσαντίρι του Λάκη Λαζόπουλου με δημιουργικά σατιρική διάθεση, ξεχωριστές εκπλήξεις και πολλή μουσική, έρχεται σήμερα Τρίτη 28 Μαΐου ένα απολαυστικό  Αλ Τσαντίρι! Στο μουσικό Αλ Σιχτίρι ο Λάκης Λαζόπουλος υποδέχεται τον σπουδαίο συνθέτη Χρήστο Νικολόπουλο και την αισθαντική ερμηνεύτρια Ζωή Παπαδοπούλου.
***
Στην ΕΡΑσπορ 101,8 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι μόνος σου», με οικοδεσπότες τον Τάσο Επιτρόπου και τον Γιάννη Ντεντόπουλο, φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας και πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, Παναγιώτης Γιαννάκης. Σε ερώτηση των δημοσιογράφων σχετικά με τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να εμπλέκεται στην ελληνική ομοσπονδία, απάντησε ότι ακόμη είναι πολύ νωρίς.