ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Εκτός Ευρωβουλής ο Βαρουφάκης

Πήρε συνολικά στην Ευρώπη 1.400.000 ψήφους

Θρίλερ μέχρι την τελευταία στιγμή για την έδρα του ΜέΡα25 στην Ευρωβουλή καθώς με την ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων περίπου στο 94%, βάσει της επίσημης ιστοσελίδας του υπουργείου Εσωτερικών, ο Γιάνης Βαρουφάκης δεν εκλέγει ευρωβουλευτή. Νωρίτερα ο..
Βαρουφάκης μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα επισήμανε: «Εμείς επενδύσαμε στον διάλογο και πήραμε συνολικά στην Ευρώπη 1.400.000 ψήφους. Αυτό μας γεμίζει αισιοδοξία. Ξοδέψαμε σ΄ όλη την Ευρώπη για το πρόγραμμά μας 81.000 ευρώ. Δημοτικοί συνδυασμοί ξοδεύουν περισσότερα».
 Σε σχετική ερώτηση για τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών ο Βαρουφάκης επισήμανε ότι στην Ευρώπη «η ακροδεξιά θριάμβευσε και όποιος δεν το παραδέχεται κρύβεται πίσω από το δαχτυλάκι του», ενώ για τα αποτελέσματα στο εσωτερικό της χώρας τόνισε ότι «στις εκλογές ο κόσμος εγκατέλειψε μια αριστερά, η οποία εγκατέλειψε τις αξίες της».
Όσον αφορά τις βουλευτικές εκλογές ο κ. Βαρουφάκης εξήγησε ότι το ΜέΡα 25 «έχει το δικό του πρόγραμμα το οποίο έχουμε δουλέψει τρία χρόνια. Είμαστε ανοιχτοί να συζητήσουμε την δική μας πρόταση. Κανείς δεν έχει το μονοπώλιο της αλήθειας» ωστόσο όπως ξεκαθάρισε, έπειτα από σχετική ερώτηση, προγραμματική σύγκλιση με την ΝΔ δεν θα υπάρχει «ούτε σε ένα παράλληλο σύμπαν». Τέλος, έπειτα από επίμονες ερωτήσεις ο κ. Βαρουφάκης αποκάλυψε τις ποδοσφαιρικές του προτιμήσεις «είμαι Πανιώνιος» είπε.