ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Βάλτα να κλείσουμε...

Πως υποδέχτηκαν στα newsroom των εφημερίδων τα εκλογικά αποτελέσματα 

Αλληλοσυγκρουόμενα συναισθήματα την Κυριακή το βράδι στα newsroom των "φιλοκυβερνητικών" εφημερίδων, κατα την διάρκεια της ανακοίνωσης των εκλογικών αποτελεσμάτων. Οι περισσότεροι κολλημένοι στις..
τηλεοράσεις, αφού απο εκει βγήκε και το... ζουμί του ρεπορτάζ.
Κατήφεια στηn "Εφημερίδα των Συντακτών", σκυμμένα κεφάλια στο "Εθνος", παγωμάρα στην "Αυγή". Στον αντίποδα, στις αντιπολιτευόμενες εφημερίδες, κυριαρχούσε κλίμα θριάμβου: Πανηγύρια στα "Νέα" του Μαρινάκη" και στα "Παραπολιτικά" του Κουρτάκη (όλοι στο ραδιόφωνο ήταν σε θέσεις μάχης απο πολύ νωρίς το πρωί), κλίμα ευφορίας στην "Καθημερινή" που εβγαλε έκτακτο δευτεριάτικο φύλλο, χαμόγελα στον "Ελεύθερο Τύπο", αγκαλιές στον "Φιλελεύθερο".
Οι πρώτες σελίδες και των μεν και των δε, χωρίς έκπληξη, χωρίς κανένα εύρημα.
"Βάλτα να κλείσουμε" που θα ελεγαν και οι παλαιότεροι και για τους "χαρούμενους" και για τους "πενθούντες". Θα εχουν μεγάλη σημασία και μηνύματα για το μέλλον του Τύπου οι κυκλοφορίες της Δευτέρας 27 Μαιου, μετα την στρατηγική νίκη της ΝΔ επι του "εξουθενωμένου" απο το σύστημα ΣΥΡΙΖΑ.