ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Ραδιοφωνική «έκρηξη»

Ο συνήθως ήπιος ( και με τεκμηριωμένο λόγο) Δημήτρης Κωνσταντινίδης, εξερράγη στη διάρκεια της πρωινής εκπομπής στον Sport24 Radio 103.3, την οποία παρουσιάζει μαζί με τους Βαγγέλη Μίχο και Σταύρο Γεωργακόπουλο. Σε σχόλιο του Μίχου σχετικά με το υψηλό ποσοστό που καταγράφηκε για τη Χρυσή Αυγή στις πολύ νεαρές.. ηλικίες, είπε, ειδικά για τους 17ρηδες, ότι δεν ενημερώνονται και ότι στις καταλήψεις των σχολείων, όπως εκείνες που έγιναν για τη Συμφωνία των Πρεσπών, πολλοί από αυτούς δεν ήξεραν συνήθως τον λόγο για τον οποίο έγινε η κατάληψη, όπως προφανώς κάποιοι δεν ήξεραν για τη διακρατική Συμφωνία που δίχασε τους Έλληνες.
Σε μήνυμα που έφτασε από ακροατή για τη συγκεκριμένη αναφορά, ο Βαγγέλης Μίχος χαρακτηρίστηκε «ανθέλληνας», κάτι που προκάλεσε την έκρηξη του Κωνσταντινίδη. Ποιος είσαι εσύ, είπε σε πολύ έντονο ύφος, που χαρακτηρίζεις κάποιον ανθέλληνα; «Τι έχεις κάνει εσύ για την Ελλάδα;» ρώτησε τον ακροατή. «Ξέρεις ποια είναι η οικογένειά μου;» πρόσθεσε και χαρακτήρισε «φασισμό» το να καταγγέλλεις κάποιον για ανθελληνισμό.
- από το harddog