ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

«Ψύχρα» στις σχέσεις Σρόιτερ - Δήμου

Μια ελαφριά “ψύχρα” διακρίνει τις σχέσεις του Αντώνη Σρόιτερ και της διευθύντριας ειδήσεων του ALPHA Αρτεμιδος Δήμου σύμφωνα με τα οσα γράφει το enimerosi24. Aιτία, λέει, είναι οι επιδόσεις του ALPHA στον εκλογικό μαραθώνιο της Κυριακής.
 Σύμφωνα λοιπόν με όσα γράφει το enimerosi24:
 Το αποτέλεσμα, όχι της κάλπης, αλλά της Nielsen που έφθασε το..
πρωί της Δευτέρας στο σταθμό (για τον εκλογικό μαραθώνιο της Κυριακής) αιφνιδίασε και προκάλεσε την “ψύχρα” για την οποία γίνεται λόγος στην αρχή.
Οι επιδόσεις ήταν εξαιρετικά χαμηλές (περίπου στο 11%), με αποτέλεσμα να προκαλέσουν προβληματισμό και μουρμούρα μεταξύ των στελεχών του σταθμού, τόσο για τις αιτίες όσο όμως και για τις ευθύνες.
Δεδομένου λοιπόν ότι ο σταθμός είναι εθισμένος στις πρωτιές (του δελτίου ειδήσεων και όχι μόνο), η ήττα της Κυριακής δεν χωνεύεται εύκολα! Μετά ήρθε και η πρωτιά του ΣΚΑΙ (που πιστώνεται στον Παπαδρόσο που αποχώρησε από τον ALPHA), και η “ψύχρα” απειλεί να προκαλέσει “ιώσεις” καλοκαιριάτικα!