ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 28 Μαΐου 2019

O ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούσε να βγει αλώβητος...

«Νομίζω ότι δεν μπορούσε να μείνει αλώβητος ο ΣΥΡΙΖΑ όλα αυτά τα χρόνια διαχειριζόμενος μια πολιτική που δεν είναι η δική του και ζούσε διαρκώς μέσα σε μια αντίφαση», επισήμανε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και στην Ευαγγελία Μπαλτατζή ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης. Και σημείωσε ότι «αυτό δεν ήταν μια εύκολη υπόθεση και το γνωρίζαμε εξαρχής. Προφανώς όταν υλοποιείς μια πολιτική που κατά..
βάση είναι πολιτική λιτότητας -έστω και πιο ήπια- ο κόσμος ωστόσο σωρευτικά υπέστη τις επιπτώσεις των μέτρων και του τρίτου μνημονίου».
«Νομίζω ότι το δίλημμα των προσεχών εθνικών εκλογών θα είναι πιο σαφές πιο σκληρό και άκαμπτο. Κλειδί για την διαμόρφωση του αποτελέσματος θα είναι και η μείωση της αποχής, η αυξημένη συμμετοχή των πολιτών στις κάλπες, διότι φαίνεται ότι η αποχή έβλαψε κυρίως τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και το πως θα μπορέσουμε να πείσουμε με τις προτάσεις μας για την προγραμματική υπεροχή του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ», εκτίμησε ο κ. Σκουρλέτης.
Η ακριβής ημερομηνία των εθνικών εκλογών -αν θα είναι 30 Ιουνίου ή 7 Ιουλίου- δεν έχει καθοριστεί ακόμη. Ο πρωθυπουργός όταν θα πάει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μετά την ολοκλήρωση των αυτοδιοικητικών εκλογών θα αποσαφηνίσει και την ημερομηνία των εθνικών εκλογών, διευκρίνισε.
Φάνηκε εκ του αποτελέσματος -υποστήριξε ο κ. Σκουρλέτης- ότι τα χαρακτηριστικά της προεκλογικής αντιπαράθεσης ήταν τέτοια που δεν πείσαμε τον κόσμο και δυστυχώς αναλώθηκε η αντιπαράθεση σε ζητήματα που άφηνε τον κόσμο αδιάφορο, άρα υπάρχει ένα θέμα διαχείρισης πολιτικών και επικοινωνίας τους. Δεν κατορθώσαμε επίσης να πείσουμε τι πραγματικά κάναμε για τα μεσαία στρώματα της κοινωνίας, υπογράμμισε ο γραμματέας της ΚΕ.