ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Βρούτσης: Δεν κινδυνεύει η ρύθμιση των 120 δόσεων

«Η ρύθμιση των 120 δόσεων όχι μόνο δεν κινδυνεύει, αλλά θα ενισχυθεί από τη ΝΔ. Πρόκειται για μια χυδαία προσπάθεια διαστρέβλωσης της αλήθειας, δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να αλλοιώσει την πραγματικότητα, παρά την βαριά ήττα». Αυτό δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους..
Μαρία Γεωργίου και Βαγγέλη Παπαδημητρίου.
«Σήμερα η ρύθμιση όπως πάει να εφαρμοστεί έχει τεράστια γραφειοκρατία, άρα πάμε να άρουμε γραφειοκρατικά εμπόδια, τα νομικά πρόσωπα τα οποία εξαιρούνται, ο επιχειρηματικός κόσμος να μπει και αυτός στην ρύθμιση, τα μικρά εισοδήματα να μην έχουν εισοδηματικά κριτήρια, άρα ανοίγουμε την ρύθμιση», διευκρίνισε ο Βρούτσης κα τόνισε: «Η ΝΔ ψήφισε, στηρίζει αυτή την ρύθμιση και κάλεσε τον κόσμο δια βήματος Βουλής να μπει στην ρύθμιση».
Ερωτηθείς για το ασφαλιστικό είπε:«Θα καταργήσουμε αμέσως το νόμο- έκτρωμα Κατρούγκαλου, θα τον κάνουμε πιο δίκαιο, πιο αποτελεσματικό, πιο ελκυστικό. Όσον αφορά τον πρώτο πυλώνα, αυτός θα είναι καθολικά υποχρεωτικός, δημόσιος, κοινωνικός και αναδιανεμητικός, πρόσθεσε. Αυτό που λέμε, είναι ότι το μερίδιο του ιδιωτικού τομέα στον τρίτο πυλώνα που είναι 2% έχει περιθώρια να αναπτυχθεί, αν δώσουμε κίνητρα, όχι υποχρεωτικά, ο τρίτος πυλώνας είναι προαιρετικός και θα δημιουργήσει και θέσεις απασχόλησης».