ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Ο Κανάκης και η παρέα του πάνε διακοπές

Aυλαία έριξαν χθες το βράδυ οι «Ράδιο Αρβύλα» και ο κεντρικός παρουσιαστής Αντώνης Κανάκης μαζί με τους Γιάννη Σερβετά, Χρήστο Κιούση και Στάθη Παναγιωτόπουλο αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές.
Ο Αντώνης Κανάκης στο φινάλε..
της εκπομπής είπε: «Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη σεζόν για εμάς, δεν χρειάζεται να τα ξαναλέμε αυτά τα πράγματα. Καταλαβαίνετε, μετά από πολλά χρόνια βρεθήκαμε σε μια νέα τηλεοπτική στέγη, βρεθήκαμε στον ΣΚΑΪ και ξεκινήσαμε τις εκπομπές μας στο δεύτερο μισό της σεζόν. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε πάρα πολύ, κυρίως εσάς τους τηλεθεατές… 12 χρόνια είναι αυτά, 12 σεζόν είναι αυτές, 11 χρόνια, το Ράδιο Αρβύλα φέτος είχε μια, δεν ξέρω ίσως ήταν και η μετακίνηση, πάντως νιώσαμε ότι ήταν μια πολύ όμορφη χρονιά. Αυτό εισπράξαμε και από εσάς και θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε πάρα πολύ».
Eπίσης το «Βινύλιο» ολοκληρώνει απόψε τη φετινή τηλεοπτική του σεζόν, φιλοξενώντας δύο μουσικές προσωπικότητες: Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Νίκος Πορτοκάλογλου έρχονται
ζωντανά στο στούντιο με τις κιθάρες τους για μια ατμοσφαιρική unplugged βραδιά για να προσφέρουν στο «Βινύλιο» το φινάλε που του αξίζει.