ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Το αμήχανο χαμόγελο του Χατζηνικολάου

Από τους βασικότερους πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής εκλογικής βραδιάς ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου. Έκανε τα πάντα για να ανταποκριθεί  καλύτερα. Και χαμογελούσε για να δείχνει ευχάριστος, και τον έπιανε το αυστηρό του όταν χρειαζόταν, και προσπάθησε να ισορροπεί «ιδεολογικά» κρατώντας ίσες αποστάσεις από αριστερά και δεξιά (το έχει μάθει καλά αυτό..
από τον Real), και αστειεύτηκε, και θύμωσε με μια από τις συνεργάτιδές του στον ραδιοσταθμό του Real Group που ήταν καλεσμένη στο στούντιο του Αντένα: τη Λιάνα Κανέλλη.
Στο τελευταίο μέρος του εκλογικού απόηχου, όμως, αναγκάστηκε να χαμογελάει αμήχανα και κουραστικά, όταν έδωσε τη σκυτάλη του τηλεοπτικού μαραθώνιου στον Χριστόφορο Ζαραλίκο για να κλείσει με σάτιρα τη βραδιά.
Όχι πως ήταν άσχημα τα αστεία του (ούτε ξεκαρδιζόσουν κιόλας), αλλά το είδος τού χιούμορ του Ζαραλίκου, που είναι φτιαγμένο για σταντ απ κόμεντι, βγάζει γέλιο κυρίως όταν απευθύνεται ζωντανά σε κοινό που βρίσκεται κοντά του και όχι σε ένα κοινό μόνο και απομονωμένο μπροστά στην τηλεοπτική οθόνη του σπιτιού του.
- διαβάστε τη συνέχεια στο harddog (ΕΔΩ)