ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Πέθανε ο δημοσιογράφος Νίκος Μορτάκης

Στο κρατικό νοσοκομείο Νικαίας άφησε την τελευταία του πνοή ο αθλητικός συντάκτης Νίκος Μορτάκης. Τους τελευταίους μήνες αντιμετώπισε σοβαρότατα προβλήματα υγείας, που δεν του άφηναν περιθώρια να παλέψει και να νικήσει την επάρατη νόσο. Τελικά ο καρκίνος τον λύγισε κι "έφυγε" από την ζωή σε ηλικία 62 ετών.
Ο Νίκος Μορτάκης ήταν γνωστός..
δημοσιογράφος αλλά και φίλος του Ολυμπιακού. Διευθυντής για τέσσερα χρόνια στο περιοδικό "Θύρα 7", ταυτίστηκε με την παρουσία του σε τηλεοπτικές εκπομπές που ήταν αφιερωμένες στον Ολυμπιακό, σε κανάλια όπως το TV-Magic, AΡΤ και Τηλετώρα. Δούλεψε επίσης και στο Action 24.
Παράλληλα ασχολήθηκε και με το ραδιόφωνο, ως παραγωγός στο Κανάλι Ένα του Πειραιά, κάνοντας συχνά μεταδόσεις αγώνων του Ολυμπιακού, τόσο από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" όσο κι από το ΣΕΦ.
Ο Ολυμπιακός ήταν αναμφίβολα η μεγάλη και παθιασμένη αγάπη του Νίκου Μορτάκη. Ουσιαστικά όλη η ζωή του αλλά το έκανε με τα χαρακτηριστικά που τον διέκριναν, δηλαδή αγνός, αυθεντικός, ευγενής, χαμηλών τόνων και πάντα βάζοντας πρώτα και πάνω από όλα την αξιοπρέπεια. Ήταν ένας καλός δημοσιογράφος αλλά και καλός άνθρωπος, για αυτό και η δυσάρεστη είδηση του θανάτου προκάλεσε θλίψη σε όλους που τον γνώριζαν.
- πηγή: sport24