ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Τσίπρας: Λάβαμε το μήνυμα

«Λάβαμε το μήνυμα της κόπωσης μιας κοινωνίας που μετά από 8 χρόνια μνημονίων δεν πρόλαβε να αισθανθεί την αλλαγή στη ζωή της μετά την έξοδο από τα μνημόνια. Λάβαμε και το μήνυμα ότι δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ποιούς εκπροσωπούμε και για ποιούς παλεύουμε».
Αυτό υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας..
στην ευρεία σύσκεψη της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ και της Εκλογικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, για την εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος.
Η σύσκεψη έρχεται μετά την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ από τη Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές και τη δήλωση του πρωθυπουργού για προκήρυξη εθνικών εκλογών το προσεχές χρονικό διάστημα.
«Την επομένη των εθνικών εκλογών, είτε θα έχουμε κυβέρνηση της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη μαζί με Υπουργούς-συνοδοιπόρους της ακροδεξιάς, είτε θα έχουμε προοδευτική και δημοκρατική κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ και την Προοδευτική Συμμαχία» τόνισε ο Τσίπρας και συμπλήρωσε:
«Ο αγώνας που έχουμε μπροστά μας θα είναι δύσκολος, αλλά είναι ένας αγώνας που μπορεί να κερδηθεί. Με πίστη στην αλήθεια και για όσα διακυβεύονται στις ερχόμενες εθνικές εκλογές. Οφείλουμε να πούμε στον ελληνικό λαό ότι λάβαμε το χθεσινό μήνυμά του»
«Ο ελληνικός λαός δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.