ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Τρεις ακόμη δημοσιογράφοι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ

Οκτώ νέους υποψηφίους ανακοίνωσε η ΝΔ για τις εθνικές εκλογές. Πρόκειται για την καθηγήτρια του ΕΜΠ Τώνια Μοροπούλου που ανήκε την ηγεσία του φοιτητικού κινήματος κατά της δικτατορίας, τους δημοσιογράφους Μπάμπη Παπαδημητρίου, Κωνσταντίνο Μπογδάνο και Δημήτρη Μαρκόπουλο, τον..
ποδοσφαιριστή της χρυσής εθνικής ομάδας του 2004 Τάκη Φύσσα, τον αρχιτέκτονα Αντώνη Γιαννικουρή , την οικονομολόγο Βασιλική Τσιλιγγίρη και την έμπειρη στη δημόσια διοίκηση Ρένα Βασιλάκη που έχει υπηρετήσει επί χρόνια την παράταξη της ΝΔ.
 Στη ΝΔ επισημαίνουν πως οι υποψήφιοι αυτοί ποτέ στο παρελθόν δεν έχουν διεκδικήσει την ψήφο για την είσοδό τους στη Βουλή. Όπως λένε στη ΝΔ «το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι θέλει να ενώσει όλους τους Έλληνες στην κοινή προσπάθεια για να γίνει η Ελλάδα μια φωτεινή χώρα, συμβολίζουν τα πρώτα οκτώ ονόματα υποψηφίων βουλευτών με διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες και διακριτή επαγγελματική δράση που ανακοινώνει σήμερα η ΝΔ μετά την προκήρυξη των εθνικών εκλογών».
  Μάλιστα στέκονται ιδιαίτερα στην Τώνια Μοροπούλου η οποία, όπως επισημαίνουν, έχει μείνει στη μνήμη όλων ως η φωνή της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.
Συγκεκριμένα, η κ. Μοροπούλου όπως και ο κ. Γιαννικουρής θα είναι υποψήφιοι στα Δωδεκάνησα, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και η Ρένα Βασιλάκη θα κατέλθουν στον Νότιο Τομέα της Β' Αθηνών, ο Κ. Μπογδάνος στην Α' Αθηνών, ο Δημ. Μαρκόπουλος και η Χριστίνα Τσιλιγγίρη στην Β' Πειραιά, ενώ ο Τάκης Φύσσας στον Ανατολικό Τομέα της Περιφέρειας Αττικής.