ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

O Μητσοτάκης τραπέζωσε τους δημοσιογράφους

NA KOΨΕΙ το τσιγάρο προσπαθεί ο Κώστας Καραμανλής και μάλιστα το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιεί ένα από τα γνωστά υποκατάστατα που κυκλοφορούν στην αγορά. Οπως αναφέρεται στις Γραφικότητες του Εθνους η συγκεκριμένη κίνηση εντάσσεται στη συνολική προσπάθεια του Καραμανλή (διατροφή, περπάτημα..
κ.α.) να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση.
***
ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας, τραπέζωσε την Παρασκευή ο Κυριάκος Μητσοτάκης… Οπως γράφει το enimerosi24 το τραπέζωμα των πολιτικών συντακτών έγινε σε γνωστή ταβέρνα με θαλασσινά κοντά στο Σταύρος Νιάρχος.
***
ΟΙ ΩΡΕΣ που περνούν οι πολιτικοί αρχηγοί στα γραφεία τους είναι πολλές. Επομένως είναι λογικό να ψάχνουν λύσεις για το πώς θα αποφορτίζονται. Προς αυτή την κατεύθυνση ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως γράφει ο Α. Γκιόκας στο Εθνος, έχει εγκαταστήσει έναν στόχο, σε τοίχο στο γραφείο του στον οποίο πετάει βελάκιαΠρος το παρόν, λέει, δεν έχει βάλει το πρόσωπο του Τσίπρα.