ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Διεκδικεί τον Δήμο Αθηναίων

Τον νέο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιο δήμαρχο για την Αθήνα θα αποφασίσει η «Ανοιχτή Πόλη». Η ολομέλεια της παράταξης συνεδριάζει το απόγευμα της Παρασκευής στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, μπαίνοντας έτσι στη μάχη των κρίσιμων αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου.
Το προηγούμενο διάστημα είχαν προηγηθεί οι διεργασίες στον.. ΣΥΡΙΖΑ, με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Σκουρλέτη να έχουν αναλάβει προσωπικά την υπόθεση καταλήγοντας, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στον Νάσο Ηλιόπουλο. Ο 35χρονος υφυπουργός Εργασίας και πρώην επικεφαλής του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας όπως όλα δείχνουν θα διεκδικήσει τη νίκη στις επερχόμενες εκλογές απέναντι στον Κώστα Μπακογιάννη και τον Παύλο Γερουλάνο.
Ο πρώην γραμματέας της Νεολαίας Συνασπισμού, που είχε εκλεγεί περιφερειακός σύμβουλος με τη “Δύναμη Ζωής” της Ρένας Δούρου, γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην Αθήνα γνωρίζοντας καλά τα προβλήματα και τις προκλήσεις για την πόλη και την καθημερινότητα των πολιτών. Σε αντίθεση με τη λογική των... περαστικών και των κομματικών "αλεξιπτωτιστών".
Μια επιλογή με σαφές αριστερό πρόσημο, που, με γνώμονα την αποτελεσματικότητα που έχει επιδείξει στα καθήκοντα που έχει αναλάβει, συνιστά υποψηφιότητα με προοπτική νίκης, σε συνδυασμό με τις επεξεργασίες, τις θέσεις και τη συνεπή παρουσία της “Ανοιχτής Πόλης” όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Σ.Ρ. (Αυγή)