ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Υπάρχει ζήτημα της ΕΣΗΕΑ με τη δήλωση Αλαφούζου;

Ο Βερναρδάκης και η σπέκουλα απέναντι στην κυβέρνηση

«Πρόκειται για αποτρόπαια, φασιστική, εξτρεμιστική και καταδικαστέα ενέργεια», είπε σε συνέντευξή του ο υπουργός Επικρατείας, Χριστόφορος Βερναρδάκης στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Μαρία Γεωργίου και Βαγγέλη Παπαδημητρίου, αναφερόμενος..
στην βομβιστική επίθεση στον ΣΚΑΪ.
Ερωτηθείς για την δήλωση του ιδιοκτήτη του καναιού Γιάννη Αλαφούζου που κατηγορεί την κυβέρνηση για ηθική αυτουργία (δείτε ΕΔΩ) ο Χρ. Βερναρδάκης είπε χαρακτηριστικά: «Ποια είναι λοιπόν η υποδαύλιση ενός κακού κλίματος; Οταν ο ιδιοκτήτης ενός μέσου ενημέρωσης έχει αυτή την δημόσια πολιτική τοποθέτηση, ποια θα είναι η θέση των δημοσιογράφων που δουλεύουν στο συγκρότημά του; Εδώ υπάρχει καταρχήν ένα ζήτημα της ΕΣΗΕΑ και των συνδικαλιστικών οργάνων και των κανόνων δεοντολογίας. Αντί όλη αυτή η αποτρόπαιη ενέργεια που παραλίγο να έχει και νεκρούς να είναι ένα έδαφος μιας ομόθυμης καταδίκης με σοβαρότητα και υπευθυνότητα απέναντι στο πρόβλημα, γίνεται σπέκουλα απέναντι στην κυβέρνηση ως ηθική αυτουργία; Αν είναι δυνατόν.»
«Πώς μπορεί να διαχειριστεί ο ΣΥΡΙΖΑ, ή η κυβέρνηση, ή οποιοσδήποτε πολιτικός του ΣΥΡΙΖΑ την δήλωση του κ. Αλαφούζου για ηθική αυτουργία και να άρει το εμπάργκο, αν τυχόν υπήρχε αυτή η πιθανότητα, επεσήμανε ο κ. Βερναρδάκης απαντώντας σε σχετική ερώτηση.