ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Αναστολή έκδοσης εβδομαδιαίου περιοδικού

Aναστέλλεται η έκδοση εβδομαδιαίου περιοδικού, με το τελευταίο τεύχος να κυκλοφορεί ήδη στα περίπτερα. Το κόστος κρίθηκε ασύμφορο, αφου ο συνδυασμός των χαμηλών πωλήσεων και της διαφήμισης δεν έβγαζαν τα έξοδα του περιοδικού, με αποτέλεσμα η εκδοτική ομάδα να το στηρίζει απο τις υπόλοιπες δραστηριότητες της..
Δεν αποκλείεται ομως, σύμφωνα με το enimerosi24, να επανεξεταστεί το ενδεχόμενο να κυκλοφορήσει το περιοδικό εκ νέου μέσα στο επόμενο εξάμηνο αν έχουν αλλάξει κάποια δεδομένα.
***
Το δεύτερο μέρος του αφιερώματος «Η πορεία προς τη Μακρόνησο» της εκπομπής «Δια Ταύτα» της ΕΡΤ3 με τον Χρήστο Γιαννούλη μεταδίδεται σήμερα, Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018, στις 21:00. Το αφιέρωμα αναφέρεται σε μία από τις σκοτεινές περιόδους της ελληνικής ιστορίας, μέσα από τις συγκλονιστικές αφηγήσεις εξόριστων και πολιτικών κρατουμένων. Η κάμερα της ΕΡΤ3, καταγράφει ότι έχει απομείνει στη Μακρόνησο μετά τη δεκατετράχρονη λειτουργία της, σε ένα οδοιπορικό μνήμης. Στο δεύτερο μέρος του αφιερώματος ο Χρήστος Γιαννούλης αποτυπώνει τη συγκλονιστική μαρτυρία της 95χρονης Ελένης Σαββατιανού, η οποία γλίτωσε την εκτέλεση κυριολεκτικά για ένα γράμμα της Αλφαβήτου.
***
Τρεις δημοσιογράφοι, τρία site, σε ιστορίες καθημερινής τρέλας! Η Γιώτα Δημητριάδη @Τεχνες-Plus, ο Γιάννης Καφάτος @Viewtag.gr και ο Γιάννης Παναγόπουλος @Fragilemag.gr φτιάχνουν μια λίστα μ’ όλα όσα άκουσαν, είδαν και σκέφτηκαν την εβδομάδα που πέρασε, βολτάροντας στην πόλη, διαβάζοντας πρωτοσέλιδα εφημερίδων, κουβεντιάζοντας μεταξύ τους, κοιτώντας βιτρίνες μαγαζιών, ακούγοντας μουσική και συμφωνώντας πως ο διάβολος στις λεπτομέρειες βρίσκεται. Πίσσα και πούπουλα - διαβάστε ΕΔΩ τη non-playlist της εβδομάδας.