ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

Δώσε κομμάτι, κλείνουμε ύλη!..

Ένας λαθρεπιβάτης ανάμεσά μας

Ένα βιβλίο - ταξίδι σε "απαγορευμένες" ατραπούς και κακόφημες γειτονιές, παρέα με πόρνες, έκπτωτους ήρωες, απέλπιδες ταξιδευτές και καταραμένους αυτόχειρες σκάρωνε ο Πέτρος Κατσάκος στο απέναντι γραφείο την ώρα που του φωνάζαμε "δώσε κομμάτι, κλείνουμε ύλη", αλλά εκείνος είχε κόψει τις διόδους..
επικοινωνίας. Αυτό ακριβώς αποτύπωσε στο.. "Ημερολόγιο ενός λαθρεπιβάτη", το πρώτο του βιβλίο που μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Μετρονόμος, κλείνοντας στις σελίδες του την απέλπιδα προσπάθεια του ανθρώπου για λίγο ελεύθερο χώρο και χρόνο. "Είναι ένα βιβλίο για αυτούς τους ανθρώπους, ανάμεσά τους κι εγώ, που κάποια στιγμή, ενώ είναι δίπλα σου, στην ουσία λείπουν 'χαμένοι' στις σκέψεις τους" μας λέει. "Είναι γι' αυτούς που μπαρκάρουν λαθραία για να ξεφύγουν από το τώρα και το εδώ".

Το βιβλίο του Π. Κατσάκου θα παρουσιαστεί την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου στο Polis Art Cafe, στις 6 μ.μ. Θα μιλήσουν ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο σκηνοθέτης Σταύρος Τσιώλης, η ποιήτρια, ραδιοφωνική παραγωγός Ευγενία Λουπάκη και αποσπάσματα θα διαβάσει η ηθοποιός Μαρία Κανελλοπούλου.


- διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρο το κείμενο για το «Ημερολόγιο ενός λαθρεπιβάτη» -το υπογράφει η Πόλυ Κρημνιώτη