ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

Ο Νάσος Ηλιόπουλος και επίσημα υποψήφιος για την Αθήνα

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο Αθηναίων ο ο υφυπουργός Εργασίας Νάσος Ηλιόπουλος .Την πρόταση του Συντονιστικού της δημοτικής κίνησης «Ανοιχτή Πόλη» για την υποψηφιότητα του Νάσου Ηλιόπουλου για τη δημαρχία της Αθήνας ενέκρινε ομόφωνα η Ολομέλειά της την Παρασκευή σε έκτακτη συνεδρίασή της στο Πνευματικό Κέντρο..
του δήμου Αθηναίων.
***
Ο ΝΑΣΟΣ Ηλιόπουλος άσκησε δριμύτατη κριτική στην οκταετή θητεία του απερχόμενου δημάρχου Γιώργου Καμίνη, λέγοντας ότι «αποδείχθηκε η δημοτική του αρχή, από τους καλύτερους μαθητές των μνημονιακών λογικών και περικοπών». Επίσης ανέφερε ότι μέχρι τώρα οι δημοτικές αρχές της Αθήνας, «ήταν πολύ κοντά στην πλατεία Συντάγματος και το πολιτικό σύστημα και πολύ μακριά από τις γειτονιές της Αθήνας».
***
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης στη συνεδρίαση επεσήμανε ότι η «Ανοιχτή Πόλη» είναι μια δημοτική παράταξη με ιστορική διαδρομή, δικτυωμένη γύρω από τα προβλήματα και την κοινωνία της Αθήνας. «Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις, ο συλλογικός αυτός αγώνας μας να είναι νικηφόρος, είπε ο κ. Σκουρλέτης και άσκησε κριτική στην υποψηφιότητα του Κώστα Μπακογιάννη, λέγοντας ότι είναι θιασώτης του δημαρχοκεντρικού συστήματος και των ιδιωτικοποιήσεων στην Αυτοδιοίκηση.
***
Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, αναφερόμενη στην υποψηφιότητα  Ηλιόπουλου, σε ανάρτησή της στο Twitter σημειώνει: «Ο Ηλιόπουλος μπορεί να αντιπροσωπεύσει καλύτερα από τον καθένα τον αγώνα για την Αθήνα που οι δημότες της θα χαίρονται να ζουν σε αυτήν, την Αθήνα της αλληλεγγύης, του πολιτισμού, της κοινωνικής συνοχής. Αυτόν τον αγώνα θα τον δώσουμε μ' όλες μας τις δυνάμεις και ήρθε η ώρα να κερδίσουμε».
***
ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΗ της Εύας Καϊλή προκάλεσαν δημοσιεύματα ιστοσελίδων σύμφωνα με τα οποία έχει αποφασίσει να μη διεκδικήσει τον δήμο Θεσσαλονίκης, να αποχωρήσει από το Κίνημα Αλλαγής και να προσχωρήσει στη ΝΔ.
***
Η ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ της Ελιάς σε ανάρτησή της στο facebook έγραψε μεταξύ άλλων: «Με απορία διαβάζω δημοσιεύματα, που επιχειρούν να με αποκλείσουν από την παράταξη μου ή να προκαταλάβουν τις αποφάσεις μου και να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Δεν είναι πάντως ούτε η πρώτη φορά ούτε φαντάζομαι θα είναι η τελευταία».