ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018

Ταυτίζονται...

Από το φλερτ με τον ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ ο Χ. Θεοχάρης - Ποτάμι: Καλά ξεμπερδέματα

Την ένταξη του βουλευτή Χάρη Θεοχάρη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ανακοίνωσε η ΝΔ. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε σήμερα μαζί του και συζήτησαν τις πολιτικές εξελίξεις μετά και τις δηλώσεις Θεοχάρη ότι οι απόψεις του ταυτίζονται με αυτές του προέδρου της ΝΔ. Μετά τη..
συνάντησή του με τον Μητσοτάκη, ο Θεοχάρης έκανε την εξής δήλωση:
«Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να κλείσουμε οριστικά το κεφάλαιο της κρίσης και να μπούμε στο δρόμο της σταθερότητας, και της ανάπτυξης. Στόχος που απαιτεί ευρύτερες συναινέσεις, στρατηγικό σχέδιο και διαχειριστική επάρκεια. Στόχος που απαιτεί ενότητα όλων των φιλελεύθερων, φιλοευρωπαϊκών, μεταρρυθμιστικών δυνάμεων του τόπου.
Στο πλαίσιο αυτό αποφάσισα να ανταποκριθώ στο κάλεσμα του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη προς τις κεντρώες δυνάμεις και να συστρατευθώ στον αγώνα του. Και καλώ όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες να συνδράμουν ενεργά στο άνοιγμα μιας νέας σελίδας για την πρόοδο και την ευημερία της χώρας και των πολιτών της».

To Ποτάμι

Το Ποτάμι δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη την ένταξη Θεοχάρη στη ΝΔ καθώς ο συγκεκριμένος είχε εκλεγεί βουλευτής με το ψηφοδέλτιο του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη.

«Μετά την αποχώρησή του από το Ποτάμι, τη δημιουργία νέου κόμματος, τη διαγραφή του από το κόμμα που ίδρυσε και άλλες πολλές – μονόστηλες – αναζητήσεις είχε καταλήξει να φλερτάρει με τον ΣΥΡΙΖΑ! Η ΝΔ όμως πιο ανοιχτόκαρδη έκανε το τελικό χτύπημα. Καλή τύχη και καλά ξεμπερδέματα», ήταν το σχόλιο της Σεβαστουπόλεως.