ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Στην αίθουσα σύνταξης της Καθημερινής

«Η τρομοκρατική επίθεση στο κτίριο του ΣΚΑΙ και της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ δεν θα κάμψει κανέναν. Θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε με επαγγελματισμό, με ανεξαρτησία και αντικειμενικότητα. Η ..
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ θα κυκλοφορήσει κανονικά, όπως έχει κάνει τα τελευταία 99 χρόνια, με μοναδική εξαίρεση την περίοδο της δικτατορίας». Αυτό ανέφερε χθες η εφημερίδα Καθημερινή και σήμερα κυκλοφόρησε με 6στηλη φωτογραφία των εργαζομένων της στην πρώτη σελίδα.
Το σχετικό κείμενο που συνόδευε την φωτογραφία υπό τον τίτλο «Στη βία απαντάμε με την δουλειά μας» ανέφερε:
"Η φωτογραφία, χθες το απόγευμα, στην αίθουσα συνταξης της «Κ» είναι η καλύτερη απάντησή μας σε εκείνους που επιχείρησαν να πλήξουν την ενημέρωση, την πολυφωνία, την ίδια την δημοκρατία, με τη βομβιστική επίθεση εναντίον του κτιρίου στο οποίο στεγάζονται τα γραφεία της εφημερίδας και ο ΣΚΑΪ. Γιατί το κτίριο είναι πρωτίστως οι άνθρωποι που δουλεύουν σε αυτό. Η εφημερίδα μας συμπλήρωσε προ ημερών τα 30.000 φύλλα. Πολλά εκδόθηκαν υπό συνθήκες αντίξοες. Συνεχίζουμε..."

σημ zoo: Oπως και να το κάνεις μια διαφορά μεταξύ ΣΚΑΪ και Καθημερινής υπάρχει ...