ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα στους δημοσιογράφους

…επειδή ο Μητσοτάκης δεν τους εμπιστεύεται για να μεταφέρουν τη γραμμή του κόμματος

Ούτε τα τηλέφωνα στους δημοσιογράφους δεν σηκώνουν οι υπεύθυνοι του επικοινωνιακού επιτελείου της ΝΔ, ως αποτέλεσμα του ασφυκτικού πλαισίου (στην ουσία ελέγχου) που έχει επιβάλει ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης. Οι..
εντολές του είναι πολύ αυστηρές, ελέγχει τα πάντα και σπανίως τους εμπιστεύεται για να επικοινωνούν με τους δημοσιογράφους και να μεταφέρουν τη γραμμή του κόμματος!..
Στην πραγματικότητα για τις ανάγκες του ρεπορτάζ οι δημοσιογράφοι είναι υποχρεωμένοι να επικοινωνούν αποκλειστικά σχεδόν με την εκπρόσωπο του κόμματος και ευρωβουλευτή Μαρία Σπυράκη, με ό,τι συνεπάγεται αυτό σε επιπλέον δυσκολίες εξαιτίας των δυο ιδιοτήτων της.
Οι υπόλοιποι, από τον διευθυντή του γραφείου Τύπου Κωνσταντίνο Ζούλα, έως τους αναπληρωτές Σοφία Ζαχαράκη, Κωνσταντίνο Κυρανάκη και Νίκο Ρωμανό, σπανίως απαντούν ολοκληρωμένα στις ανάγκες των δημοσιογράφων για την κάλυψη του ρεπορτάζ της ΝΔ, ενώ συχνά όταν απαντούν παραπέμπουν για καλύτερη κάλυψη, είτε στη Μαρία Σπυράκη είτε στον γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας Κώστα Τσιάρα.
- από το enimerosi24.gr