ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Στα περίπτερα η Ψηφιακή Τηλεόραση

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα λίγο πριν από τις γιορτές το νέο τεύχος Ιανουαρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα, με ένα.. «αθλητικό ρεπορτάζ» του Νίκου Μποζιονέλου για την ομάδα Novasports Running Team, και την ιστορία της, και μία συνέντευξη με τον Περικλή Ιακωβάκη, αρχηγό της ομάδας.
***
Το μεγαλύτερο phygital project της 24MEDIA, το House Twenty Four, γιορτάζει έναν χρόνο λειτουργίας. Το Σπίτι της 24MEDIA άνοιξε τη πόρτα του στην διαφημιστική αγορά τον περασμένο Δεκέμβριο με σκοπό την παραγωγή μοναδικού και κυρίως δημιουργικού branded και μη περιεχομένου. Μέσα στο 2018 το House Twenty Four υποδέχτηκε 65 brands, δημιούργησε 47 videos και διοργάνωσε 16 events.
***
Με εορταστικό τεύχος και με αφιέρωμα στο πλούσιο πρόγραμμα της ΕΡΤ, που μεταφέρει στους τηλεθεατές τη μαγεία και τη χαρμόσυνη ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων, κυκλοφορεί η «Ραδιοτηλεόραση» την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου. Στο 49ο τεύχος, οι αναγνώστες ενημερώνονται για τις εορταστικές εκπομπές, τα αφιερώματα, τις σειρές, τα ντοκιμαντέρ με επίκαιρο περιεχόμενο, τις μαγικές συναυλίες, τις ξεχωριστές ταινίες για μικρούς και μεγάλους, που εντάσσονται στο πρόγραμμα της ΕΡΤ . Για την ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ1 «Άλλη διάσταση», που φωτίζει τις διαφορετικές πτυχές των γεγονότων, μιλάει στη «Ραδιοτηλεόραση» ο Κώστας Αρβανίτης.