ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Τρεις τίτλους εφημερίδων κατοχύρωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Τους τίτλους τριών εφημερίδων της Βόρειας Ελλάδας κατοχύρωσε η ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ του Βαγγέλη Μαρινάκη. Πρόκειται για τις εφημερίδες «Φωνή του Βορρά», «Φωνή της Μακεδονίας» και «Αστέρι της Μακεδονίας» . Tο αίτημα για τα δικαιώματα των τίτλων των τριών εφημερίδων είχε κατατεθεί στη Γενική Γραμματεία Εμπορίου του υπουργείου..
Οικονομικών στις 19 Σεπτεμβρίου.
Και οι τρεις ηταν του πρώην ΔΟΛ, όμως η χρήση τους από το Συγκρότημα είχε λήξει τον Φεβρουάριο του 2017, λίγο πριν τον πλειστηριασμό των περιουσιακών του στοιχείων, με εξάμηνη όμως παράταση της ισχύος τoυς. Το ίδιο έγινε και με τον τίτλο της «Ομάδας», του αθλητικού ενθέτου των Νέων, ο οποίος όμως χρησιμοποιείται κανονικά.
Οπως γράφει το e-tetradio, που παρουσίασε και τις σχετικές αποφάσεις της ΓΓ Εμπορίου, η κίνηση αυτή από πλευράς Βαγγέλη Μαρινάκη γίνεται σε μια περίοδο που ο βορειοελλαδίτικος Τύπος είναι αποδυναμωμένος, με εφημερίδες όπως ο Αγγελιοφόρος, στην οποία ήταν μέτοχος ο ΔΟΛ, τα Σπορ του Βορρά, η Arena Press/Fair Play κ.ά. να έχουν διακόψει την κυκλοφορία τους τα τελευταία χρόνια, και την Μακεδονία με την Θεσσαλονίκη να επανακάμπτουν μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο.