ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Κανονικά θα κυκλοφορήσει την Τρίτη η «Καθημερινή»

Η εφημερίδα «Καθημερινή» με ανακοίνωση της, μετά την βομβιστική επίθεση στο Φάληρο ευχαριστεί όλους για τα αμέτρητα μηνύματα υποστήριξης, επισημαίνοντας ότι θα κυκλοφορήσει κανονικά αύριο, όπως έχει κάνει τα..
τελευταία 99 χρόνια, με μοναδική εξαίρεση την περίοδο της δικτατορίας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Καθημερινής:
 «Η τρομοκρατική επίθεση στο κτίριο του ΣΚΑΙ και της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ δεν θα κάμψει κανέναν. Θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε με επαγγελματισμό, με ανεξαρτησία και αντικειμενικότητα.
Ευχαριστούμε όλους τους ανώνυμους και επώνυμους πολίτες για τα αμέτρητα μηνύματα υποστήριξης που έχουμε λάβει.
Μας δίνουν την δύναμη να συνεχίσουμε να κάνουμε την δουλειά μας. Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ θα κυκλοφορήσει αύριο, όπως έχει κάνει τα τελευταία 99 χρόνια, με μοναδική εξαίρεση την περίοδο της δικτατορίας.
Ελπίζουμε πως το άρρωστο φαινόμενο της στοχοποίησης των μέσων ενημέρωσης θα σταματήσει εδώ και τώρα. Είναι εξαιρετικά επικίνδυνο για την δημοκρατία, και όχι μόνο.
Oσοι έχουν την ευθύνη γι’ αυτό και η πολιτεία που έχει την ευθύνη για την προστασία της πολυφωνίας και της ενημέρωσης, οφείλουν να αντιληφθούν την σοβαρότητα της κατάστασης».