ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Γεροβασίλη: Άθλιες οι δηλώσεις Αλαφούζου

Τι είπε την Ελλη Στάη - BINTEO

Κανείς δεν μπορεί να πει ότι η Πολιτεία συζητά με την τρομοκρατία ή επηρεάζεται από την τρομοκρατία, τόνισε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας στην Έλλη Στάη και στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού καναλιού Open. Είναι απαράδεκτο, πρόσθεσε, δράσεις της τρομοκρατίας να επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου..
Προβλήματα υπήρχαν πάντα, στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και παντού.
Όσοι έχουμε δημόσιο λόγο, πολιτικοί, δημοσιογράφοι και άλλοι οφείλουμε να δείχνουμε σοβαρότητα και υπευθυνότητα, σημείωσε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη.
Δεν πέρασαν λίγες ώρες όμως, πρόσθεσε, μέχρι ο ιδιοκτήτης του καναλιού να μιλήσει για ηθικό αυτουργό, «που αντιλαμβάνεστε, ότι είναι μια άθλια πραγματικά δήλωση».
Αναφερόμενη στο εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στο Σκάι, η κ. Γεροβασίλη τόνισε ότι "ήταν μια αμυντική κίνηση και όχι επιθετική γιατί έπρεπε να δοθεί ένα σήμα απέναντι στην παραπληροφόρηση και στα fake news."
Σε ό,τι αφορά στο εμπάργκο της ΝΔ απέναντι στην ΕΡΤ, η υπουργός είπε ότι δεν είναι το ίδιο", γιατί δεν πρόκειται για παραπληροφόρηση, ούτε fake news, ούτε για τίποτα, αλλά για κριτική απέναντι σε έναν πολιτικό".
«Αντιλαμβάνεστε, πρόσθεσε, ότι δεν μπορεί να είναι όλοι ΝΔ, μπορεί να είναι στον Σκάι, αλλά δεν σημαίνει ότι είναι σε όλα τα κανάλια. Σε ένα δημόσιο κανάλι ακούγονται όλες οι απόψεις και ακούγονται.
Στην παρατήρηση ότι αυτό έδωσε την αφορμή για το εμπάργκο της ΕΡΤ, η κ. Γεροβασίλη ανέφερε: «Να μην θυμίσω τις βαριές κατηγορίες και τους χαρακτηρισμούς που εκτοξεύονται κάθε ημέρα από κανάλια και δημοσιογράφους εναντίον του πρωθυπουργού, τα οποία ευτελίζουν το πολιτικό διάλογο».