ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Σε είδα στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

Σε είδα,
Στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Είσαι ψηλή, καστανόξανθη και με τέλειες αναλογίες, όπως αρμόζουν σε μια νεοδημοκράτισσα. Φορούσες στενό γαλανόλευκο ταγέρ στα χρώματα της τιμημένης σημαίας μας, μπλε φουλάρι και καρφίτσα «Η Μακεδονία είναι Ελληνική». Και σικ και πατριώτισσα! Κάτι ανάμεσα σε Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και Ελίζα Βόζενμπεργκ. Κρατούσες τις δύο εφημερίδες της..
παράταξής μας, τον Φιλελεύθερο και το Μακελειό. Τι ψαγμένη νέα! Σκέφτηκα. Συνδυάζει τη διανόηση με τη λαϊκότητα, όπως ακριβώς και το κόμμα μας.
Παρακολουθούσες με προσοχή την ομιλία του προέδρου μας, του Κυριάκου Μητσοτάκη. Τα βλέμματα μας διασταυρώθηκαν στο σημείο που υποσχέθηκε δύο χιλιάδες ευρώ για κάθε παιδί που γεννιέται. Μια σπίθα, ένας ερωτισμός γεννήθηκε αναμεταξύ μας. Καθόλου τυχαία, πιστεύω. Έχουμε χρέος να σώσουμε το έθνος μας από την πληθυσμιακή συρρίκνωση και την αλλοίωση από τους λαθρομετανάστες. Αυτό είναι το μεγαλύτερο αφροδισιακό για κάθε δεξιά νέα και νέο.
Εκεί όμως που έδειξες τον μεγαλύτερο ενθουσιασμό ήταν στην ομιλία του Αντώνη Σαμαρά. Ιδίως στα σημεία που τα έχωνε στην επάρατο Αριστερά. Σηκώθηκες όρθια και φώναζες με πάθος πατριωτικά συνθήματα: «Στο Βίτσι και στο Γράμμο σας θάψαμε στην άμμο», «Αναρχικοί και μπολσεβίκοι, αυτή η γη δεν σας ανήκει». Από εκεί κατάλαβα ότι μάλλον ανήκεις στην πατριωτική – λαϊκή πτέρυγα της ΝΔ. Εγώ είμαι της φιλελεύθερης - δημοκρατικής τάσης. Ξεκίνησα από το ΛΑΟΣ, έχω ψηφίσει και τρεις φορές Χρυσή Αυγή αλλά με κέρδισε ο αυτοδημιούργητος αντικρατιστής Κυριάκος Μητσοτάκης με το στιβαρό του πρόγραμμα υπέρ της επιχειρηματικότητας, της αριστείας, του νόμου και της τάξης.
Πιστεύω ότι ταιριάζουμε πολύ, ανέκαθεν άλλωστε η ΝΔ συνδύαζε αρμονικά το λαϊκό – πατριωτικό στοιχείο με το φιλελεύθερο. Από τη στιγμή που σε είδα δεν μπορώ να σε βγάλω από το μυαλό μου. Μας φαντασιώνομαι να δίνουμε μαζί τον όμορφο αγώνα κατά της ιδεολογικής ηγεμονίας της Αριστεράς. Να κάνουμε πατριωτικό έρωτα υπό τους γλυκούς ήχους της μουσικής του Σταμάτη Σπανουδάκη και του "Μακεδονία ξακουστή" και ύστερα να χαλαρώνουμε βλέποντας εκπομπές του Άδωνι Γεωργιάδη. Να κάνουμε πολλά παιδιά και να τα στείλουμε όλα σε ιδιωτικά πανεπιστήμια. Να πηγαίνουμε κάθε Κυριακή τα σκυλάκια μας στο φροντιστήριο του Άδωνι να μάθουν αρχαία ελληνικά. Να καθαρίσουμε τα Εξάρχεια από τους κουκουλοφόρους και να σώσουμε τη Μακεδονία μας από τους εθνομηδενιστές. Όσο το σκέφτομαι τόσο βεβαιώνομαι ότι πρέπει να είμαστε μαζί.
Αν με διαβάζεις στείλε μου μήνυμα στο aristos_autodimiourgitos1453@mail.com. Προσμένω με πατριωτική αγωνία.

- από το facebook του Δημήτρη Τσίρκα