ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Οφειλή ενός εκατομμυρίου ευρώ για την Τατιάνα Στεφανίδου

Ζητεί από το Alter να τα καταβάλει για λογαριασμό της

Το υπέρογκο ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ καλείται να καταβάλει η Τατιάνα Στεφανίδου στους κληρονόμους του επιχειρηματία Ιωάννη Ζώνα, ο οποίος είχε απαχθεί το 2001, ως χρηματική αποκατάσταση της ηθικής βλάβης που υπέστησαν.. από την απλή δυσφήμηση του προσώπου τους.
Η παρουσιάστρια έχει καταθέσει αγωγή σε βάρος του υπό πτώχευση Alter Channel, όπου παρουσίαζε την εκπομπή «Γυάλινος Τοίχος», ζητώντας το κανάλι να αναλάβει το επίμαχο ποσό. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Αντωνίας Ξυνού στο news247 η ίδια η παρουσιάστρια στην αγωγή της αναφέρει ότι εξαναγκάζεται η ίδια να καταβάλει τα οφειλόμενα ποσά στους αντιδίκους της, δικαιούμενης να ζητήσει την πλήρη αποζημίωσή της από την εναγόμενη εταιρεία. Κι αυτό παρά το γεγονός ότι ο τηλεοπτικός σταθμός στο παρελθόν κάλυπτε οικονομικά αντίστοιχες περιπτώσεις.
Την ημέρα που προσδιορίστηκε η αγωγή, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ στο news247 (ολόκληρο ΕΔΩ), καμία από τις δύο πλευρές δεν παραστάθηκε ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας, με αποτέλεσμα να ματαιωθεί η συζήτηση, ενώ δύο χρόνια νωρίτερα, το 2016, η υπόθεση είχε αναβληθεί.
Σύμφωνα με την απόφαση του Εφετείου Αθηνών, η οποία είναι τελεσίδικη, η Τατιάνα Στεφανίδου υποχρεούται να καταβάλλει σημαντικά ποσά στους κληρονόμους του επιχειρηματία Ιω. Ζώνα, που για δύο μήνες παρέμεινε όμηρος και αφέθηκε ύστερα από δύο μήνες και αφού καταβλήθηκε το ποσό των 500 εκατομμυρίων δραχμών.