ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Γιατί ναυάγησε(;) η συμφωνία Ράδιο Αρβύλα - ΣΚΑΪ

Σταμάτησαν σύμφωνα με πληροφορίες του enimerosi24 οι συζητήσεις του «Ραδιο Αρβύλα» με τον ΣΚΑΙ, αφου η πρόταση του καναλιού δεν ήταν ικανοποιητική. Σε αντίθεση με τον ALPHA και συγκεκριμένα με την πρόταση του Δημήτρη Κοντομηνά που ήταν κοντά στις απαιτήσεις της δημοφιλούς ομάδας απο τη Θεσσαλονίκη… αλλά σκόνταψε στην εξαγορά του καναλιού απο τη..
MOTOR OIL. Η μετοχική αλλαγή του σταθμού δημιούργησε νέα δεδομένα και όπως είναι αναμενόμενο όλα πλέον εξετάζονται υπό άλλο πρίσμα.
Επιπλέον η μεσολάβηση των εκλογών σε λίγους μήνες για κάποιους θεωρείται ανασταλτικός παράγοντας, δεδομένου ότι η ομάδα του Kανάκη ασκεί σκληρή κριτική τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ όσο και στη ΝΔ! Με άλλα λόγια πολύ δύσκολα κάποιος ιδιοκτήτης τηλεοπτικού σταθμού θα μπορούσε να αντέξει ελεύθερη σάτιρα σε προεκλογική περίοδο.
Για αυτό δεν αποκλείεται τελικά η επόμενη συνεργασία τους να ξεκινήσει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν που τα πολιτικά πάθη θα έχουν καταλαγιάσει.
- από το enimerosi24.gr