ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Σακοράφα: Οι επιλογές μου ήταν πάντα αρχών και θέσεων...

...πάντα στη διαδικασία εκλογής και ποτέ διορισμού ή ανάθεσης

Δεν κάνω βήμα πίσω από όσα πιστεύω, από όσα υποσχέθηκα στην ελληνικό λαό όταν ζήτησα τη ψήφο του και συντάσσομαι με το ΜέΡΑ25 γιατί στα περισσότερα σημεία συμφωνούμε απόλυτα με τα όσα εγώ σαν αρχές και σαν πιστεύω έχω.
Αυτό είπε η υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΜέΡΑ25 Σοφία Σακοράφα,..
μιλώντας στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 Fm στην εκπομπή «Νωρίς» με το δημοσιογράφο Γιώργο Χουδαλάκη. Η Σακοράφα σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν για την υποψηφιότητά της με το κίνημα του Γιάννη Βαρουφάκη ξεκαθάρισε: Απαιτώ να μου αναγνωρίσουν όλοι ότι οι επιλογές μου οι πολιτικές μέχρι τώρα ήταν επιλογές αρχών και θέσεων και πάντα στη διαδικασία εκλογής και ποτέ διορισμού ή ανάθεσης.

Αναφορικά με το DiEM25 και τις ευρωεκλογές η Σοφία Σακοράφα είπε: "Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι το κίνημα θα δημιουργήσει τη δική του ευρωομάδα μέσα στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Εμείς
κατεβαίνουμε με αυτόνομες δικές μας θέσεις και από τα πρώτα πράγματα που θα διεκδικήσει είναι η διαφάνεια στις συναντήσεις του ευρωπαϊκού συμβουλίου και η κατάργηση του Eurogroup,. Θα είναι μια εκστρατεία για να συγκληθούν συνταγματικές συνελεύσεις σε όλη την Ευρώπη με αποκορύφωση να γίνει μια πανευρωπαϊκή συνέλευση των εκλεγμένων αντιπροσώπων που στόχο θα έχει να εκπονηθεί ένα ευρωπαϊκό σύνταγμα ου θα αντικαταστήσει τις υφιστάμενες συνθήκες που σημαίνει ότι τα πράγματα σιγά–σιγά θα αρχίσουν να αλλάζουν στην Ευρώπη".