ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Ενοχλημένος ο Κοντομηνάς με τον Κανάκη

Ενοχλημένος λέγεται ότι είναι ο Δημήτρης Κοντομηνάς του Alpha από τη συμπεριφορά του Αντώνη Κανάκη με τον οποίο συζητούσαν μέχρι την τελευταία στιγμή, πριν ο δημοφιλής παραγωγός υπογράψει τελικά με τον ΣΚΑΪ. Σε αυτές τις δουλειές όμως κερδίζει – ως γνωστόν, όποιος δίνει τα περισσότερα.
Μπορεί λοιπόν οι δυο άνδρες να συζητούσαν μέχρι την περασμένη.. Τετάρτη και μετά απο ενα 24ωρο ο Αντώνης Κανάκης να υπέγραψε με το σταθμό του Φαλήρου, αλλά ο ΣΚΑΙ δέχθηκε όλους τους όρους του παραγωγού (ως προς τις εκπομπές του), ενώ το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας ηταν προκλητικά δελεαστικό!
Ανεξάρτητα όμως από αυτό (λέμε τώρα), το αφεντικό του ALPHA συζητούσε μόνο για το «Ράδιο Αρβυλα», ενώ ο Αντώνης Κανάκης έβαζε ως προϋπόθεση για να συμφωνήσει και την εκπομπή «Βινύλιο», καθώς επίσης και μια ακόμη, δηλαδή σύνολο τρεις εκπομπές -όπως άλλωστε υπαινίσσεται και το δελτιο Τύπου του ΣΚΑΙ.
Για αυτό και εκτός απροόπτου το δεύτερο μισό της σεζόν στον ΣΚΑΙ θα μοιραστεί ανάμεσα σε «Survivor» και μπόλικες δόσεις Κανάκη!
- από το enimerosi24.gr