ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Στάζουν μέλι ο ένας για τον άλλον

«Αυτοκόλλητοι» πια Άδωνις – Πορτοσάλτε

Είναι ένα ντουετάκι αχώριστο. Πού τον χάνεις πού τον βρίσκεις τον Άδωνη Γεωργιάδη (και τον βρίσκεις πολύ συχνά η αλήθεια είναι σε κάθε πιθανό και απίθανο ΜΜΕ), σε εκπομπές του Άρη Πορτοσάλτε θα τον βρεις.
Την ξέρουν και «οι πέτρες» πια την παρέα του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας και του..
δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, κάτι που αποτυπώνεται βέβαια και στις απόψεις που εκφράζει από τη συχνότητα του σταθμού ο τελευταίος.
Το βράδυ της Τετάρτης λοιπόν ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποίησε εκδήλωση όπου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στον βόρειο τομέα των Αθηνών.
Σε κάποιο σημείο της ομιλίας του λοιπόν κατέφτασε στην αίθουσα και ο Άρης Πορτοσάλτε για τον οποίο «έσταξε μέλι» και τον οποίο κάλεσε να έρθει πιο μπροστά για να λάβει την απαραίτητη αποθέωση.
Όταν μάλιστα ο Αδωνης πόσταρε βίντεο με το συγκεκριμένο απόσπασμα στο Twitter, κι έγραψε:
 Η στιγμή που ο @ArisPortosalte μπαίνει χθες στην ομιλία μου. Ο κόσμος τον λατρεύει όσο και αν τον κτυπάει ο Σύριζα! Ευχαριστώ φίλε.
Και λίγο αργότερα βάζοντας φωτογραφία όπου εικονίζονται μαζί έγραψε:
Χθες στην εκδήλωση όπου ανακοίνωσα την υποψηφιότητα μου στον Βόρειο Τομέα των Αθηνών, με Τίμησε με την παρουσία του, ένας αληθινός φίλος, ο @ArisPortosalte ο κόσμος όταν τον είδε πραγματικά ενθουσιάστηκε! Ευχαριστώ Άρη
- πηγή: altsantiri