ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Ο Αλαφούζος άδραξε την ευκαιρία...

Ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ, οι «ηθικοί αυτουργοί» και οι «άθλιοι προπαγανδιστές»
 
Στον απόηχο της βομβιστικής επίθεσης στον ΣΚΑΪ, ο ιδιοκτήτης του Γιάννης Αλαφούζος, με μια άκρως επιθετική τοποθέτηση κατηγόρησε την κυβέρνηση, υποστηρίζοντας πως είναι ηθικός αυτουργός της επίθεσης. Ο Αλαφούζος δήλωσε συγκεκριμένα:
«Στον ΣΚΑΪ πάντα πιστεύαμε..
στην ελευθερία της έκφρασης και στην πολυφωνία. Πιστεύουμε μάλιστα ότι είναι υποχρέωση της κάθε κυβέρνησης να υπερασπίζεται αυτής της πολυφωνίας και της ελευθερίας της έκφρασης.
Δυστυχώς από το 2014 ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ έχουν ξεκινήσει μία απίστευτη εκστρατεία λάσπης εναντίον του ΣΚΑΪ και μια εκστρατεία διασποράς ψευδών ειδήσεων εις βάρος μας. Συνεπώς πιστεύω ότι βασικός ηθικός αυτουργός για την σημερινή επίθεση είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ».

Αμεση ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ που σε ανακοίνωσή του ανέφερε:
"Η βομβιστική επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ είναι μια εγκληματική ενέργεια, που καταδικάστηκε απερίφραστα από την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ σε όλους τους τόνους. Φαίνεται, όμως, ότι ο κ. Αλαφούζος άδραξε την ευκαιρία της επίθεσης για να εντείνει αυτό που κάνει τρία χρόνια τώρα από τα μέσα ενημέρωσης των οποίων είναι ιδιοκτήτης. Τη συκοφαντία, που ξεπερνά τα όρια της αθλιότητας. Με τις ανοησίες του κολλητού του κ. Γεωργιάδη, Άρη Πορτοσάλτε, περί ηθικής αυτουργίας της κυβέρνησης, τις οποίες επαναλαμβάνει ο κ. Αλαφούζος, επιβεβαιώνει την ορθότητα της επιλογής μας να αφήσουμε τους άθλιους προπαγανδιστές, χωρίς την παρουσία εκπροσώπων των «ηθικών αυτουργών της τρομοκρατίας» στα τηλεοπτικά τους πάνελ."
YΓ 1 Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης ανήρτησε φωτογραφία (βλ. επάνω) στο Twitter, όπου ποζάρει χαμογελαστός μαζί με τον Γιάννη Αλαφούζο. Κάτω από τη φωτογραφία έγραψε: «Με τον Γιάννη Αλαφούζο τώρα στον βομβαρδισμένο ΣΚΑΪ. Σιγά μην μας ρίξουν το ηθικό οι τρομοκράτες. Η Δημοκρατία και η Ελευθερία δεν φοβούνται!».

ΥΓ 2 «Νωρίς το πρωί καταδικάσαμε την επίθεση. Ζητήσαμε να μην εργαλειοποιηθεί. Μέχρι το μεσημέρι έγινε η προβλεπόμενη συνεπαγωγή. Τους βομβιστές, λένε, ενέπνευσε και καθοδήγησε η απουσία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από τον ΣΚΑΙ. Ένα επιχείρημα από τη γκρίζα ζώνη μεταξύ χυδαίου και γελοίου» έγραψε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter σχολιάζοντας την δήλωση του Γιάννη Αλαφούζου.