ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

Ποιος είναι ο Μαυρογυαλούρος του Στέφανου Χίου;

Θέμα γενικού διευθυντή ειδήσεων αλλά και των διευθυντώνν σύνταξης που ο ίδιος επέλεξε, θα τεθεί αμέσως μετά τα Φώτα σε ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό ο οποίος κατά τα άλλα δεν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.
***
Δεν δείχνει να ανησυχεί ο Γιάννης Φιλιππάκης ("Δημοκρατικός Τύπος") για το σήμα..
της "Espresso" που φέρεται να ανήκει σε κάποιον τρίτο και κανείς δεν αποκλείει οτι θα μπορούσε να βγάλει μια ακόμα εφημερίδα, ίδια με αυτήν που κυκλοφορεί στα περίπτερα.
***
Εμπειρος δημοσιογράφος (με επιτελική θέση σε γνωστό "μαγαζί") κρύβεται πίσω απο το ψευδώνυμο "Μαυρογυαλούρος" που γράφει συχνά πυκνά... "αποκαλυπτικά" ρεπορτάζ στο "Μακελειό" του Στέφανου Χίου. Για να... διασκεδάζει ο κόσμος!
***
Ενδιαφέρουσα η προσπάθεια που γίνεται στο "Εθνος της Κυριακής". Πολυεφημερίδα, ωραία στημένη, για όλα τα γούστα, με δυνατές υπογραφές και έξυπνα περιοδικά. Είναι σίγουρο οτι θα ανταμειφθεί με επιπλέον περισσότερα φύλλα αν ενισχύσει και τις προσφορές του.
***
Και μια και είπαμε για προσφορές, τα αφεντικά μεγάλης κυριακάτικης εφημερίδας έχουν αρχίσει να σκέφτονται να αποχωρήσουν από το γήπεδο των κοστοβόρων προσφορών και να γίνονται όλα ανταποδοτικά.