ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

H 24MEDIA στηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS

ΣTO ΠΛΑΙΣΙΟ κοινωνικής ευαισθητοποίησης, η 24MEDIA στηρίζει για μια ακόμη χρονιά το δύσκολο και πολύτιμο έργο των Παιδικών Χωριών SOS. Όπως κάθε χρόνο, οι εργαζόμενοι του ομίλου της 24MEDIA συγκέντρωσαν ρούχα, παιχνίδια, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για να καλύψουν τις ανάγκες των οικογενειών..
του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης, εν όψει των εορτών.
***
Η 24MEDIA στηρίζει και το πολύτιμο έργο του οργανισμού Equal Society και διοργάνωσε στα γραφεία της χριστουγεννιάτικο bazaar, την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου. Στο bazaar διατέθηκαν
χειροποίητα προϊόντα της θεατρικής ομάδας αστέγων Walkabout. Τα έσοδα από το φιλανθρωπικό bazaar θα διατεθούν για τις ανάγκες του συσσιτίου «Ανθρώπων Γεύματα» και της θεατρικής ομάδας Walkabout.
***
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ το βιβλίο του Λευτέρη Παπαγεωργίου, με τίτλο “Startups, από την ιδέα
στην παγκόσμια αγορά”, από τις εκδόσεις Φερενίκη. To βιβλίο αναφέρεται στα κοινά λάθη, που γίνονται σε κάθε νέα επιχείρηση αλλά και στους κανόνες, που αν ακολουθηθούν, μπορεί να αποτρέψουν πολλά από αυτά. Μέσα από ιστορίες του διεθνούς επιχειρηματικού γίγνεσθαι και αφηγήσεις πραγματικών καταστάσεων, ο αναγνώστης παίρνει με εύκολο και εύληπτο τρόπο την πληροφορία, που χρειάζεται κάποιος, για να ξεκινήσει μια επιχείρηση.
***
ΩΣ ΕΠΙΣΤΕΓΑΣΜΑ της πολύχρονης διερεύνησης της δυναμικής της κριτικής προσέγγισης των Μέσων και της αξιοποίησής τους στη μάθηση κυκλοφόρησε ο συλλογικός τόμος με τίτλο «Εγγραμματισμός στα Μέσα - Media Literacy: σε αναζήτηση της έννοιας και της λειτουργίας της» σε επιμέλεια της Σοφίας Ιορδανίδου, Αναπληρώτριας Καθηγήτριας στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών «Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία» του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου και των ερευνητριών του Advanced Media Institute Δρ. Σοφίας Παπαδημητρίου και Λίνας Βαλσαμίδου.