ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

«Εσείς είστε τέσσερα χρόνια τώρα σε προεκλογική περίοδο»

Πρωτοφανές επεισόδιο στη Βουλή με Μητσοτάκη-Βούτση (ΒΙΝΤΕΟ)

«Δεν βρίσκεστε σε τάξη σχολείου, ούτε στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, παρακαλώ πολύ». Αυτό είπε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης στον αρχηγό της ΝΔ και τα αίματα άναψαν με τον Μητσοτάκη να ξεφεύγει κατά πολύ από τον ρόλο του...
Ολα ξεκίνησαν όταν ο Κυριάκος..
Μητσοτάκης με ιταμό και αυταρχικο τρόπο απευθυνόμενος σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ της είπε «Είπατε κάτι; Αν είστε κουρασμένη περάστε έξω».
Εκεί παρενέβη ο Νίκος Βούτσης λέγοντας του ότι θα πρέπει να γνωρίζει ότι τον λόγο τον παίρνει από τον Πρόεδρο της Βουλή με τον Μητσοτάκη να του λέει «φέρεστε ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και όχι της Βουλής. Αν δεν μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας κατεβείτε κάτω».
Ο Βούτσης αντέδρασε λέγοντας του ότι «αυταρχισμός και αλαζονεία αλλού». Ο Μητσοτάκης σε μια αναίτια και πρωτοφανή έκρηξη κατά του προέδρου της Βουλής, απάντησε εκνευρισμένος: «Κατεβάστε τον τόνο της φωνής σας, αν δεν μπορείτε να επιβάλλετε την τάξη θα την επιβάλω εγώ».
Αναλυτικά ο διάλογος την στιγμή της έντασης:
Μητσοτάκης: «Κατεβάστε τον τόνο της φωνής σας αλλιώς κατεβείτε κάτω. Δεν μπορείτε να επιβάλλετε την τάξη ή δεν θέλετε να επιβάλλετε την τάξη. Μεροληπτείτε συστηματικά εις βάρος της Νέας Δημοκρατίας είστε κομματικός πρόεδρος. Είστε πρόεδρος της Βουλής όχι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ».
Βούτσης: « Τον αυταρχισμό και την αλαζονεία αλλού, Έχετε άδικο δεν μπορείτε να συμπεριφέρεστε με τέτοιο τρόπο διά του προέδρου της Βουλής θα συζητάτε τον λόγο δεν μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε. Γιατί το κάνετε αυτό;»
Μητσοτάκης: «Δεν θα μου υψώνετε εμένα την φωνή σας. Κατεβάστε τον τόνο της φωνής σας τώρα. Κατεβάστε τον τόνο της φωνής σας. Οταν οι συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ συνεχώς ασχημονούν και δεν λέτε κουβέντα θα επιβάλλω εγώ την τάξη εάν δε μπορείτε να την επιβάλλετε εσείς»
Βούτσης: «Δεν βρίσκεστε σε τάξη σχολείου, ούτε στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας παρακαλώ πολύ. Σιγά να μην επιβάλλετε και την τάξη εδώ μέσα»
Μητσοτάκης: Είμαστε στη Βουλή με έναν πρόεδρο ο όποιος εδώ και πολύ καιρό έχει αποποιηθεί το ρόλο του. Άλλωστε όπως είπατε κι εσείς είμαστε σε προεκλογική περίοδο και ο καθένας παίρνει το ρόλο του
Βούτσης: «Ο καθένας το ρόλο του αλλά εσείς είστε τέσσερα χρόνια τώρα σε προεκλογική περίοδο»