ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Ποιοι «έφαγαν πόρτα» στο πάρτι του Σαββίδη

Eίναι αλήθεια ότι οι εργαζόμενοι του τηλεοπτικού σταθμού OPEN έφαγαν πόρτα από το ίδιο τους το κανάλι; Και συγκεκριμένα αληθεύει πως οι περισσότεροι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί του τηλεοπτικού σταθμού δεν ήταν καλεσμένοι στο πάρτι που ακολούθησε των εγκαινίων (δείτε ΕΔΩ) στην Παιανία;
 ***
Πολλοί είπαν πως αυτά είναι κακίες, σύμφωνα όμως με πληροφορίες..
του star.gr, η λίστα για το πάρτι στις εγκαταστάσεις της Παιανίας ήταν ονομαστική και δεν τους περιελάμβανε όλους, με τους μαυροντυμένους βαλέδες έξω από την αίθουσα που γινόταν η δεξίωση, να ρίχνουν «πόρτα» στους... απλούς υπαλλήλους του τηλεοπτικού σταθμού.
***
Τη στιγμή που οι ακριβοπληρωμένοι παρουσιαστές του Open, απολάμβαναν, λέει, την σαμπάνια τους, οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί του τηλεοπτικού σταθμού είχαν αποκλειστεί από το πάρτι. Μάλιστα, λέγεται πως υπήρξαν πολλά παράπονα για την απόφαση της διοίκησης να τους αποκλείσει από το event, όπου παρών ήταν και ο Ιβάν Σαββίδης.
***
Εξω από το πάρτι του Οpen, σύμφωνα με το star.gr, υπήρχε έντονη δυσαρέσκεια με την «πλέμπα», λέει, να κάνει σχόλια του στιλ «εμείς δουλεύουμε σαν σκλάβοι και οι παρουσιαστές διασκεδάζουν σαν βασιλιάδες», «η διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού μας πέταξε έξω σαν παρακατιανούς!» και άλλα τέτοια.