ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

Δημοσιογραφικός (αθεράπευτος) μαζοχισμός


- Έκλεισε προσβλητικά το τηλέφωνο στην Κατερίνα Καινούργιου γιατί δεν του άρεσε η ερώτηση (και την έκανε έξαλλη).
- Επανέλαβε το ίδιο στον Γιώργο Παπαδάκη για πανομοιότυπο λόγο (και τον έκανε έξαλλο)..- Έκανε παρατήρηση δυσαρέσκειας στον Νίκο Χατζηνικολάου μόλις άρχισε η συνέντευξη (και εκείνος προσπάθησε να τον βάλει στη θέση του).
- Επέπληξε τη δημοσιογραφική ομάδα τού δελτίου του Αντένα γιατί διαφωνούσε με το βίντεο που πρόβαλε πριν από τη ζωντανή παρουσίασή του στο στούντιο.
- Απείλησε τουλάχιστον δυο φορές τους Γιώργο Λιάγκα-Φαίη Σκορδά ότι θα αποχωρήσει και θα κλείσει το τηλέφωνο, και τελικά τους πέταξε ένα «έχω σοβαρότερα πράγματα να κάνω» και πραγματοποίησε την απειλή του, αφού προηγουμένως, και επί 15 λεπτά, είπε όσα ήθελα να πει με τον τρόπο που εκείνος επέβαλε.
Ο Αλέξης Κούγιας συμπεριφέρεται στους δημοσιογράφους όπως στους προπονητές. Και εκείνοι εξακολουθούν να τον καλούν, να του δίνουν μικρόφωνο και να εισπράττουν προσβολές. Επαγγελματικός αθεράπευτος μαζοχισμός.
(Περιμένουμε την επόμενη πρόσκληση και τη νέα προσβολή)