ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Έξαλλος ο Παπαδάκης με τον Κούγια: «Όταν δεν σας συμφέρει κλείνετε το τηλέφωνο»


Στον Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, μίλησε ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας όμως η συνέντευξη είχε επεισοδιακή κατάληξη, καθώς ο ποινικολόγος έκλεισε το τηλέφωνο, κάνοντας έξαλλο τον.. παρουσιαστή.
«Με έχετε ακούσει ποτέ να κρίνω την κρίση δικαστικών λειτουργών; Ποτέ, τα δικαστήρια είναι το σπίτι μου» είπε ο Αλέξης Κούγιας.
«Ναι σας έχω ακούσει», του απάντησε ο Γιώργος Παπαδάκης.«Προσβάλατε το θέμα της προδιαδικασίας, ήταν η δεύτερη φορά» είπε ο παρουσιαστής.
«Την υπόθεση την ανέλαβα υπό ασφυκτικές διαδικασίες […] Όταν διάβασα τη δικογραφία κατάλαβα ότι υπάρχουν και δικονομικά λάθη, λάθη που έθιγαν τον φερόμενο κατηγορούμενο» είπε μεταξύ άλλων ο ποινικολόγος.
Μετά από λίγο ο Γιώργος Παπαδάκης είπε «να μπούμε στην ουσία» και τότε ο κ. Κούγιας είπε: «Πρέπει να ντυθώ, στις 9 πρέπει να είμαι στο δικαστήριο. Δεν με αφήνετε να μιλήσω, πρέπει να πάω στη δουλειά μου. Πάρτε με σε 10 λεπτά στο κινητό μου. Κάντε μου τη χάρη, πάρτε με σε 10 λεπτά».

«Δεν θα κάνετε τις συνεντεύξεις όπως θέλετε εσείς»

«Εσείς κάντε μου τη χάρη. Δεν θέλω να αντιδικήσουμε κ. Κούγια» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης και μετά η τηλεφωνική γραμμή έκλεισε.
Για μερικά δευτερόλεπτα ο Γιώργος Παπαδάκης έμεινε άφωνος.
«Είστε ο Αλέξης Κούγιας, στην αρχή δεν σας γνώρισα αλλά μόλις κλείσατε το τηλέφωνο το επιβεβαίωσα. Όταν δεν σας συμφέρει κλείνετε το τηλέφωνο κύριε Κούγια. Δεν θα κάνετε τις συνεντεύξεις όπως θέλετε εσείς. Ούτε θα σας δίνουμε βήμα. Αλλιώς να πάτε στο εμπορικό τμήμα, να αγοράσετε χρόνο. Εγώ είμαι δημοσιογράφος και εσείς είστε δικηγόρος. Από τη στιγμή που αποδεχθήκατε να μας μιλήσετε είστε υποχρεωμένος να ακούσετε την ερώτηση και είμαι υποχρεωμένος να ακούσω την απάντηση. Να βγείτε να πείτε αυτά που θέλετε και μετά όταν στριμώχνεστε, αν στριμώχνεστε να κλείνετε το τηλέφωνο… Δεν πειράζει, έχω την εντύπωση ότι εμένα με κάλυψε και το κλείσιμο του τηλεφώνου».