ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021

Τζάμπολ κάθε Δευτέρα στις 22:00 από την ΕΡΤ3


Σε μια σεζόν όπου το άθλημα του μπάσκετ κυριαρχεί στις μεταδόσεις των καναλιών της ΕΡΤ, η εκπομπή «Τζάμπολ» έρχεται να ενημερώσει τους τηλεθεατές και να τραβήξει το ενδιαφέρον τους.. Το δημοσιογραφικό δυναμικό της ΕΡΤ στην Αθήνα και της ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη κάνει ρεπορτάζ, φιλοξενεί συνεντεύξεις και ενημερώνει για ό,τι συμβαίνει στον χώρο της καλαθοσφαίρισης. Για τους αγώνες της Basketleague, τα φιλικά φιλανθρωπικά παιχνίδια του Ολυμπιακού, τη συνέχεια του Basketball Champions League, αλλά και τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ομάδας ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά του Καναδά.
«Τζάμπολ»:Η νέα εκπομπή του μπάσκετ κάθε Δευτέρα στις 22:00 από την ΕΡΤ3
Ο Κώστας Σωτηρίου θα είναι ο οικοδεσπότης της εκπομπής από το στούντιο της Αθήνας σε απευθείας σύνδεση με τα στούντιο της ΕΡΤ3 και την Ευγενία Γήτα, σε συνεργασία με τους έμπειρους συντάκτες της ΕΡΤ, θα προσφέρoυν στους τηλεθεατές σφαιρική ενημέρωση με τα τελευταία νέα για τις ελληνικές ομάδες, τα πρόσωπα που ξεχωρίζουν, τις διεθνείς ειδήσεις, τους αγώνες του ΝΒΑ και την προετοιμασία της Εθνικής μας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.
Παρουσίαση: Κώστας Σωτηρίου
Αρχισυνταξία: Γιάννης Αναγνωστόπουλος
Επιμέλεια εκπομπής: Μιχάλης Πέτκωφ
Σκηνοθεσία: Θανάσης Τσαουσόπουλος
Διεύθυνση παραγωγής: Γεωργία Μαράντου