ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021

Εκνευρισμένος ο Χατζηνικολάου διαχωρίζει τη θέση του από την διευθυντική ομάδα του ΑΝΤ1


                   Ένταση και με Κούγια στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού 1 (Video)

Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας βρέθηκε καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, με σκοπό να μιλήσει για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη έχει αναλάβει την υπεράσπιση..

Ένα ρεπορτάζ που προηγήθηκε για το ίδιο θέμα ενόχλησε το Αλέξη Κούγια, που έχει αναλάβει την υπεράσπιση Λιγνάδη, και είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει μια μικρή ένταση ανάμεσα στον γνωστό δικηγόρο και τον δημοσιογράφο - παρουσιαστή του δελτίου.
«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα με υποδεχόσασταν εδώ με δύο ανώνυμες αναρτήσεις που υποστηρίζουν ότι είμαι η ντροπή της νομικής επιστήμης και θα ήθελα να γνωρίζω ποιοι είναι αυτοί οι τόσο αξιόπιστοι που αναδεικνύετε ως κριτές της δικής μου διαδρομής και της απόφασής μου να υπερασπιστώ τον κ. Λιγνάδη» είπε.
«Αν εγώ είμαι η ντροπή της νομικής επιστήμης, ποιος είναι αυτός που με κρίνει;» συμπλήρωσε.
Aπαντώντας ο Nίκος Χατζηνικολάου διαχώρισε τη θέση του από τη διέυθυνση του ΑΝΤ1 λέγοντας: «Εγώ παρουσιάζω το δελτίο, δεν είμαι ούτε ρεπόρτερ, ούτε το διευθύνω». Και συνέχισε, αδειάζοντας την ομάδα του ΑΝΤ1: «Δεν είναι επιλογή μου το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, είναι επιλογή του ρεπόρτερ που το έκανε. Και εμένα θα με ενοχλούσε»!
Επίσης ο Χατζηνικολάου έδειξε και την έντονη ενόχλησή του λέγοντας κάποια στιγμή, πολύ εκνευρισμένος, στο κοντρόλ: «Παρακαλώ να μη μου μιλάτε στο ακουστικό για να μπορώ να ακούω τον κύριο Κούγια» ενώ ξέσπασε απευθυνόμενος στον Αλέξη Κούγια που τον διέκοπτε συνεχώς: «Αφήστε με όμως να πω μία φράση! Εγώ σας άκουσα!..».
Πάντως ο Χατζηνικολάου το έσωσε λέγοντας πως το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 είχε δύο ελαφρυντικά: Το ότι πρόκειται για δημόσιο υλικό, καθώς και ότι στο εν λόγω ρεπορτάζ συμπεριλαμβανόταν τόσο η απάντηση του ίδιου του Κούγια, όσο και του γιου του.