ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Βοά η πιάτσα για τον μεγαλοδημοσιογράφο «γύπα» - Δεν ήταν ποτέ μπροστά απο τις κάμερες


"Η τηλεόραση θα μπει σε πρώτο πλάνο το επόμενο διάστημα και μάλιστα ο πρώτος που θα βρεθεί ενώπιον των ευθυνών του και των πράξεών του θα είναι εν ενεργεία δημοσιογράφος πολύ.. προβεβλημένος και με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του".
Τα παραπάνω έγραφε το nassosblog αναφέροντας πως η υπόθεση αφορά παρενοχλήσεις και σεξουαλικές υποθέσεις κατά γυναικών δημοσιογράφων και παρουσιαστριών.
Μάλιστα το σάιτ ισχυριζόταν:  
«Μαθαίνω πως 4 γυναίκες που δέχθηκαν επιθέσεις παρενόχλησης αλλά και λεκτικής βίας από τον πολύ γνωστό Έλληνα δημοσιογράφο έχουν ήδη επικοινωνήσει μεταξύ τους και σκέφτονται πως να κινηθούν. Σε πρώτη φάση και υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας έχουν επικοινωνήσει με γνωστό δικηγόρο ενώ το επόμενο βήμα θα είναι καταγγελία στην ΕΣΗΕΑ».
Το nassosblog επανήλθε επειδή, λέει, πολλοί έσπευσαν να “δικάσουν” στο διαδίκτυο, παρουσιαστές που δεν έχουν καμία σχέση με τα όσα ισχυρίζεται το σάιτ:
Συγκεκριμένα γράφει:
"Σήμερα επανερχόμαστε με νέα δεδομένα. Δεν μπορούμε να γράψουμε πολλά μιας και η υπόθεση είναι σε εξέλιξη.
Το σίγουρο είναι πώς ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας δεν είναι ο τύπος που βγαίνει μπροστά απο τις κάμερες.
Δεν έχει ή είχε δική του εκπομπή.
Δεν ειναι αναγνωρίσιμος δημοσιογράφος, όπως είναι αυτοί που παρουσιάζουν Δελτία Ειδήσεων ή εκπομπές.
Ζεί και βασιλεύει πίσω απο τα φώτα… και έχει την δική του ομάδα που μέχρι πρότινος τον έγλυφε και τον προστάτευε."