ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

Ο Χρ. Ξανθάκης γράφει για την απροσδόκητη απώλεια του Κώστα Ψωμιάδη


Ο Χρήστος Ξανθάκης γράφει για την απροσδόκητη απώλεια του δημοσιογράφου Κώστα Ψωμιάδη που «έφυγε» από τη ζωή στα 57 του χρόνια προδομένος από την καρδιά του:..
Με τον Κώστα Ψωμιάδη μεγαλώσαμε μαζί. Για τη δημοσιογραφική μας πορεία λέω, που είχε κοινές ρίζες, εκεί στα τέλη της δεκαετίας του ογδόντα. Τον βρήκα στον 902 Αριστερά στα FM όταν πήγα τον Φεβρουάριο του ’89 και αμέσως κολλήσαμε και κάναμε παρεάκι.
Κι όταν χώρισαν οι επαγγελματικοί δρόμοι μας, πάλι τα λέγαμε για τις εξελίξεις στα media, για κουτσομπολιά, για παρασκήνια.
Ο Κώστας ήταν ένα από τα πιο κοφτερά μυαλά της δημοσιογραφίας, με βαθιά σκέψη και απαράμιλλο χιούμορ. Χώρια οι εξαιρετικές σπουδές του στο Λομονόσωφ, απ’ όπου είχε να σου λέει ένα σωρό ανέκδοτα, όρεξη να είχες να ακούς.
Οι ικανότητές του εκτιμήθηκαν από την πιάτσα και όταν πια βαρέθηκε να είναι υφιστάμενος έφτιαξε τις δικές του δουλειές, το ενημερωτικό πόρταλ fmvoice.gr και την εβδομαδιαία εφημερίδα “FINANCE & MARKETS VOICE”, που πήγαιναν πρίμα. Αλλά δεν πρόλαβε να τα χαρεί για πολύ, γιατί έφυγε απροσδόκητα στα 57 του χρόνια…
 Καλό ταξίδι ρε Κώστα, ξεκουράσου πια. Ήσουνα από τους σπάνιους και φωτεινούς συνάδελφους στη δημοσιογραφία. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά σου.

- από το newpost