ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

Στο κρατητήριο διανυκτέρευσε ο Στέφανος Χίος


Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων θα μεταφερθεί το πρωί ο Στέφανος Χίος για να εκδικαστεί η υπόθεση του στα πλαίσια του αυτόφωρου. Ο δημοσιογράφος συνελήφθη χθες το.. μεσημέρι (22/2) και οδηγήθηκε στα γραφεία της Κρατικής Ασφάλειας, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, για το χθεσινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό».
Μάλιστα η εισαγγελία Πρωτοδικών είχε ζητήσει από το πρωί της Δευτέρας αυτόφωρη διαδικασία η οποία αφορά το αδίκημα της παραβίασης του νόμου περί ασέμνων. Σημειώνεται πως η εισαγγελία παρενέβη αυτεπάγγελτα.
Αργά χθες το απόγευμα ο Στέφανος Χίος προσήχθη στην ανακρίτρια, για να απολογηθεί και στη συνέχεια επέστρεψε στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ όπου και διανυκτέρευσε.
Ο Στέφανος Χίος διώκεται για συνέργεια, διότι δεν είναι αυτός ο υπεύθυνος της εφημερίδας και της ιστοσελίδας «Μακελειό», της οποίας το πρωτοσέλιδο αλλά και το βίντεο που το διαφήμιζε, προκάλεσε την παρέμβαση του εισαγγελέα.
UPD Mετά την απολογία του στον Εισαγγελέα ο Στέφανος Χίος αφέθηκε ελεύθερος.