ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Μητσοτάκης στο υπουργικό: «Θυμηθείτε πόσους από εσάς βοήθησε η Μενδώνη»


ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης επιβεβαίωσε ότι η υπουργός λειτουργούσε υπό τις οδηγίες του

Νέα στήριξη στην υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη προσέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες στο κλείσιμο της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου, ο.. Μητσοτάκης είπε ότι οι υπουργοί πρέπει να στέκονται ο ένας δίπλα στον άλλον και ανέφερε ότι: «Κατά καιρούς ο ΣΥΡΙΖΑ έχει στοχοποιήσει διάφορους υπουργούς κι εχει ζητήσει την παραίτηση των μισών μελών του υπουργικού συμβουλίου».
Παράλληλα, απευθυνόμενος στους υπουργούς τους είπε «θυμηθείτε πόσους από εσάς έχει βοηθήσει η Λίνα Μενδώνη στην προώθηση σημαντικών ζητημάτων λύνοντας θέματα συναρμοδιοτήτων».
Παρόλα αυτά η ΝΔ θυμίζει καζάνι που βράζει, καθώς αρκετοί βουλευτές και γαλάζια στελέχη έχουν εκφράσει δυσφορία για τους χειρισμούς Μενδώνη στην υπόθεση Λιγνάδη, ζητώντας μέχρι και την παραίτησή της. Μεταξύ αυτών η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο Θάνος Πλεύρης και η Ελίζα Βόζενμπεργκ, έχουν ταχθεί υπέρ της παραίτησης Μενδώνη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ

«Ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαίωσε σήμερα όσα λέμε τόσες μέρες. Ότι η κα Μενδώνη τόσο καιρό λειτουργούσε υπό τις οδηγίες του» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.
«Και αφού μάζεψε τους βουλευτές του που ζητούσαν την παραίτησή της, τώρα φρόντισε να στείλει το ίδιο μήνυμα και στους υπουργούς του για να τη στηρίξουν, διαρρέοντάς το μάλιστα και με nonpaper. Τι άλλο πρέπει να κάνει για να επιβεβαιώσει πως η πολιτική ευθύνη ανήκει εξ’ ολοκλήρου στον κ. Μητσοτάκη;» διερωτάται η αξιωματική αντιπολίτευση.